Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Câţi ani avea Temwanjera de fapt?". Întrebarea care l-a făcut să râdă pe Charalambous şi la care a răspuns. Gluma internă care circula la FC Vaslui: "Era amuzant"

"Câţi ani avea Temwanjera de fapt?". Întrebarea care l-a făcut să râdă pe Charalambous şi la care a răspuns. Gluma internă care circula la FC Vaslui: "Era amuzant"

FCSB

Comentarii

Mike Temwanjera, fostul atacant de la FC Vaslui, a ajuns la 40 de ani, s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de antrenorat, însă legenda despre vârsta sa reală a fost întreţinută de Adrian Porumboiu. Fostul său coleg, Elias Charalambous, a glumit pe seama subiectului.

"Câţi ani avea de fapt?". Charalambous, despre cum glumeau fotbaliştii de la FC Vaslui cu Mike Temwanjera

Elias Charalambous a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Antrenorul FCSB a vorbit despre cum a ajuns să preia echipa patroată de Gigi Becali, cum au început negocierile şi cum se iau deciziile în cadrul echipei. 

Fostul fundaş central a jucat la FC Vaslui, între 2012-2013, a evoluat în competiţiile europene cu echipa lui Adrian Porumboiu, care a rămas restant faţă de el cu multe salarii, odată cu problemele financiare apărute la echipă. 

La Vaslui, cipriotul a apreciat ospitalitatea oamenilor, iar la SportCast cu Sile a fost întrebat şi despre atacantul despre care Adrian Porumboiu a spus că ”a schimbat trei rânduri de dinţi”, Mike Temwanjera.

Atacantul african a fost unul dintre cei mai apreciaţi străini din fotbalul românesc, iar pentru FC Vaslui a marcat de 46 de ori, în 199 de meciuri. 

Silviu Tudor Samuilă: Câţi ani avea Mike Temwanjera de fapt? (n.r. - râde)

Elias Charalambous: Nu ştiu (n.r. - râde). Mike e o persoană grozavă. Era foarte politicos, altruist.

Silviu Tudor Samuilă: Vin cu vârsta. 

Elias Charalambous: Poate (n.r. - râde). Glumeam mereu cu el şi îl întrebam ce vârstă are. Era amuzant. Foarte bun. 

Silviu Tudor Samuilă: Şi un fotbalist bun

Elias Charalambous: A avut câteva accidentări, dar pentru mine conta caracterul lui, o persoană foarte bună şi politicoasă. 

Charalambous este născut în Africa de Sud, a debutat la Omonia Nicosia, iar în sezonul 2012-2013 a jucat la FC Vaslui. Cipriotul a adunat 69 de partide la echipa naţională. 

Afla mai multe despre: mike temwanjeraelias charalambousfc vaslui 

viewscnt
Articole similare