Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui PSG continuă să-l huiduie pe Lionel Messi. ”Situaţia este dificilă!”

VIDEO | Fanii lui PSG continuă să-l huiduie pe Lionel Messi. ”Situaţia este dificilă!”

Ligue 1

Comentarii

Paris Saint-Germain a mai făcut un pas spre câştigarea celui de-al unsprezecelea său titlu de campioană a Franţei, învingând-o sâmbătă cu 5-0 pe Ajaccio, în etapa a 35-a, pe un Parc des Princes.

Au lipsit ultraşii în grevă şi în conflict cu conducerea lui PSG, dar unii suporteri s-au făcut auziţi pe întreaga durată a partidei pentru a-l fluiera pe Messi, revenit după ce a fost suspendat fiindcă a mers în Arabia Saudită fără aprobarea clubului.

Suporterii lui PSG continuă să-l huiduie pe Messi

Huiduit când a fost anunţată componenţa echipei, argentinianul, destul de discret în joc, a fost vizat de un cor de fluierături la fiecare atingere a mingii şi când executa fazele fixe, dar mare parte a publicului a răspuns cu aplauze.

 

 

Golurile au fost înscrise de Fabian Ruiz (22), Achraf Hakimi (33), Kylian Mbappe (47, 54) şi Mohamed Youssouf (73 - autogol).

  • PSG mai are nevoie de 4 puncte pentru a fi sigură de câştigarea campionatului. Ajaccio a retrogradat în urma înfrângerii.

Situaţia este dificilă. Ne este greu să vedem că unul dintre colegi este huiduit. Dacă trebuie să fluiere, să fluiere întreaga echipă”, a declarat Danilo Pereira după meciul cu Ajaccio.

 

 

Afla mai multe despre: messipsg-ajaccio 

viewscnt
Articole similare