Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare totală la FCSB. Ce se întâmplă între MM Stoica şi Charalambous, după ce cu Leo Strizu s-a ajuns "la cuţite". Dezvăluiri din interior: "Caractere similare" | EXCLUSIV

Schimbare totală la FCSB. Ce se întâmplă între MM Stoica şi Charalambous, după ce cu Leo Strizu s-a ajuns "la cuţite". Dezvăluiri din interior: "Caractere similare" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Este linişte la FCSB de câteva luni, perioadă în care clubul a urcat în clasament şi a ajuns să se lupte cu şanse mari pentru titlul Superligii. După perioada tumultoasă cu Leo Strizu, fostul deţinător al licenţei Pro, conducerea l-a ales pe Elias Charalambous, care a dezvăluit în ce relaţii se află cu conducerea.

"Caractere similare". Dezvăluiri din interiorul FCSB, la o lună şi jumătate de la instalarea lui Elias Charalambous

Elias Charalambous a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Antrenorul FCSB a vorbit despre cum a ajuns să preia echipa patroată de Gigi Becali, cum au început negocierile şi cum se iau deciziile în cadrul echipei. 

Printre subiectele abordate, deţinătorul licenţei Pro de la echipa bucureşteană a dezvăluit şi care e relaţia cu managerul general Mihai Stoica.

Spre deosebire de perioada Leo Strizu, lucrurile s-au calmat la FCSB, în relaţia dintre banca tehnică şi conducere, după cum confirmă tehnicianul cipriot. 

"Cine nu îl cunoaşte pe MM? Eram la Vaslui, nu îl ştiam personal, dar îl ştiam din fotbal, din presă. Ştiam cine e MM. 

Cred că a fost MM (n.r. - primul conducător cu care a vorbit de la FCSB), apoi am fost la domnul Gigi, ca să punem totul la punct. 

MM este o persoană cu care îmi place să discut ore întregi, acolo la bază. Stăm patru, cinci ore, vorbim şi nu ne dăm seama cum trece timpul. 

Este genul de persoană cu care îmi place să vorbesc. Este o persoană pozitivă, chiar îmi place să vorbesc cu el. Avem caractere similare şi îmi place să fiu înconjurat de persoane pozitive", a spus Elias Charalambous la SportCast cu Sile. 

Leo Strizu l-a acuzat pe Mihai Stoica după plecarea de la FCSB

Leo Strizu a declarat că a luat decizia de a demisiona din funcţie din cauza declaraţiilor făcute de Mihai Stoica la adresa sa şi din cauza tensiunilor din jurul lui.

A urmat un şir lung de replici între cei doi, care nu s-au menajat. Leo Strizu l-a comparat pe Mihai Stoica cu interlopul Fane Spoitoru, apoi a făcut referire la un episod în care oficialul FCSB s-a ameţit serios de la acool. 

În schimb, MM i-a dat replica: "Deci uitaţi-vă la ăsta ce faţă are. Eu pot să las aşa un specimen să stea lângă echipă? Uitaţi-vă la el ce faţă are! Nu pot să îl las. A fost numit, ştiu, nu de mine, s-a făcut o greşeală. Nu prea mă interesează ce i se pare în neregulă. Pe mine mă sperie şi acum când îi văd faţa”, spunea oficialul FCSB, la Orange Sport. 

Charalambous este născut în Africa de Sud, a debutat la Omonia Nicosia, iar în sezonul 2012-2013 a jucat la FC Vaslui. Cipriotul a adunat 69 de partide la echipa naţională. 

Afla mai multe despre: elias charalambousmihai stoicaleo strizugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare