Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversara naţionalei României din preliminariile EURO 2024 joacă în altă ţară două meciuri. Anunţ oficial al federaţiei

Adversara naţionalei României din preliminariile EURO 2024 joacă în altă ţară două meciuri. Anunţ oficial al federaţiei

Echipa națională

Comentarii

Belarus va juca două meciuri de calificare la Euro 2024 pe teren propriu în Ungaria în luna iunie, a anunţat sâmbătă Federaţia maghiară de fotbal, după ce UEFA a ordonat ca Belarus să joace pe teren neutru. Belarus este în grupa României de calificare la Euro 2024.

Belarus va juca două meciuri de pe teren propriu în Ungaria

După ce a fost contactată, "federaţia ungară a recomandat federaţiei belaruse mai multe stadioane de categorie potrivită, printre care a ales stadionul lui Ujpest FC", stadionul Ferenc-Szusza din Budapesta, a anunţat federaţia ungară într-un comunicat transmis AFP.

Belarus va juca cu Israelul cu porţile închise pe 16 iunie şi cu Kosovo trei zile mai târziu.

Belarus a început preliminariile Euro-2024 cu două înfrângeri în grupa I, în faţa Elveţiei (5-0, meci mutat în Serbia) şi a României (2-1).

Federaţia maghiară a precizat că acordul cu omologul său belarus a fost validat de UEFA şi că "toate costurile legate de organizare vor fi acoperite de federaţia belarusă".

Membră a NATO şi a Uniunii Europene, Ungaria a acţionat în contradicţie cu partenerii săi europeni de la începutul ofensivei ruseşti în Ucraina, iar liderul său Viktor Orban nu a tăiat legăturile cu preşedintele rus Vladimir Putin.

În februarie, ministrul de externe Peter Szijjarto a vizitat Minskul, înainte de a-l primi pe omologul său belarus la Budapesta luna trecută.

Afla mai multe despre: romaniabelaruseuro 2024 

viewscnt
Articole similare