Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-a făcut viaţa grea în România”. Elias Charalambous, moment de sinceritate după aproape două luni la FCSB

”Mi-a făcut viaţa grea în România”.  Elias Charalambous, moment de sinceritate după aproape două luni la FCSB

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a susţinut o conferinţă de presă înainte de derby-ul FCSB - CFR Cluj.

”Mi-a făcut viaţa grea în România”.  Elias Charalambous, moment de sinceritate după aproape două luni la FCSB 

În conferinţa de presă premergătoare derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj, Elias Charalambous a fost întrebat şi despre viaţa la Bucureşti.

Acesta a mărturisit că s-a acomoedat repede şi că, doar, traficul îi dă bătăi de cap.

  • Derby-ul FCSB - CFR Cluj va avea loc duminică, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1, în etapa a 8-a din play-off-ul SuperLigii.

”Am întâlnit oameni buni şi asta m-a ajutat să mă integrez în echipă foarte repede. Tot mediul din jurul clubului este ceea ce mă face fericit în fiecare zi.

(n.r. ) Şi care a fost cel mai greu lucru aici? Traficul.  Singurul lucru căruia i-am făcut cu greu faţă în România este traficul. Nu pot spune altceva. În Vaslui n-am avut probleme”, a declarat Elias.

Cu Elias Charalambous antrenor principal, FCSB se află pe locul doi în clasamentul play-off-ului din SuperLigă.

Charalambous, anunţ clar. Arena Naţională, umplută până la refuz la FCSB - CFR

În conferinţa de presă dinaintea meciului, Elias Charalambous a precizat că sunt şanse foarte mari să fie prezenţi până la 50.000 de suporteri pe Arena Naţională la duelul cu campioana ultimilor cinci ani.

De asemenea, tehnicianul roş-albaştrilor are încredere că echipa sa este pregătită să facă un meci mare şi să obţină toate cele trei puncte, atât de vitale în lupta la titlu cu Farul Constanţa.

”Avem încă un meci dificil. Pentru mine va fi cel mai greu pentru că vom întâlni campioana ultimilor ani. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să luptăm pe teren din primul până în ultimul minut, să arătăm atitudinea din ultimele jocuri. 

Din câte ştiu, vom avea mulţi fani alături de noi. Cei din club m-au informat că pot fi 50.000 de oameni la stadion. Asta se datorează prestaţiile jucătorilor. Ei aduc oamenii la stadion”, a declarat Charalambous, înaintea duelului”, a declarat acesta. 

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsb 

viewscnt
Articole similare