Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlădoiu dezvăluie că Alibec i-a spus ceva înainte să-l lovească! Cuvinte "interzise" cu câteva secunde înainte de eliminare: "E culmea!"

Vlădoiu dezvăluie că Alibec i-a spus ceva înainte să-l lovească! Cuvinte "interzise" cu câteva secunde înainte de eliminare: "E culmea!"
Comentarii

Fundaşul Universităţii Craiova, Ştefan Vlădoiu (24 de ani), susţine că Denis Alibec (32 de ani) a avut câteva cuvinte la adresa sa, înainte de eliminare.

Ştefan Vlădoiu, despre eliminarea lui Denis Alibec: "L-am auzit că a spus ceva şi m-am trezit cu un cot în cap"

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 8-a din play-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalty şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize, astfel că va ratat ultimele două meciuri din campionat. 

La scurt timp după ce Denis Alibec a explicat că doar a vrut să-l împingă pe Ştefan Vlădoiu, dar că transpiraţia i-a jucat feste, fundaşul dreapta al Craiovei a dezvăluit că înainte de fault atacantul i-a transmis câteva cuvinte, pe care nu le-a putut reproduce în faţa reporterilor. 

"Trebuie să ne concentrăm mai mult la finalizare şi să nu mai facem greşelile făcute în seara asta.

L-am văzut în stânga mea şi m-am pus pe direcţia lui de alergare. L-am auzit că a spus ceva în spatele meu. Nu l-am provocat. Nu pot să spun ce a spus şi m-am trezit cu un cot în cap. Culmea e că toţi de la Farul au venit spre mine să mă întrebe dacă nu îmi e ruşine că mă prefac. M-am uitat pe reluări şi nu e niciun dubiu.

E posibil (n.r. - să fi vrut doar să-l împingă), îi accept scuze. Niciodată nu ne-am certat în timpul unui meci, nicio discuţie n-a fost", a declarat fundaşul dreapta al Universităţii Craiova, după remiza cu Farul Constanţa, pe "Ion Oblemenco". 

Denis Alibec, apărat de colegii de la Farul

După ce Gică Hagi l-a apărat pe atacantul său, şi portarul Marian Aioani a găsit circumstanţe pentru lovitura aplicată de Denis Alibec. 

"Un punct important. Ne ajută şi indiferent de scorul din partea cealaltă (n.r. - de la FCSB - Farul) rămânem pe primul loc. 

Am luat un roşu gratuit. Nu poţi să rupi meciul cu asemenea încărcătură aşa de uşor.  A vut să-l tragă pe Vlădoiu, nu a vrut să facă nimic intenţionat. Suntem alături de el (n.r. - de Denis Alibec)", a spus portarul propus de Gică Hagi la naţionala României. 

Farul este lider cu 47 de puncte, urmată în clasament de FCSB, care are 43 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 37 de puncte.

"Vrei să vorbesc o oră despre lucrul ăsta?". Întrebarea de care Gică Hagi s-a săturat! Subiectul pe care-l vrea închis, după Universitatea Craiova - Farul

Afla mai multe despre: denis alibecstefan vladoiuuniversitatea craiova farul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare