Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi reclamă penalty-ul oltenilor: ”Nu cred că a fost!”. Ce spune despre gestul lui Alibec şi ce jucător propune la naţională

Gică Hagi reclamă penalty-ul oltenilor: ”Nu cred că a fost!”. Ce spune despre gestul lui Alibec şi ce jucător propune la naţională

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova şi Farul Constanţa au remizat, scor 1-1 (0-1), sâmbătă, într-o partidă din etapa a 8-a a play-off-ului din Superligă.

Mateus a deschis scorul în minutul 24, însă oltenii au marcat golul egalizator în minutul 82, din lovitură de la 11 metri, prin Andrei Ivan.

Gică Hagi nu are motive de supărare: ”Poate alţii sunt supăraţi. Noi suntem pe primul loc”

Chiar dacă şi-a diminuat şansele la titlu, antrenorul celor de la Farul Constanţa, Gică Hagi a declarat că nu are motive să fie supărat.

”Regele” este conştient de faptul că echipa stă la mâna ei, iar două meciuri bune pe final, cu FCSB şi CFR Cluj, îi poate aduce trofeul suprem.

Pentru prima dată în acest play-off, Gică Hagi a reclamat şi o fază de arbitraj. La penalty-ul din care Universitatea Craiova a marcat golul egalizator.

Un punct. Felicit echipa pentru toată munca depusă. Am arătat că ştim să suferim. Îi felicit.

(n.r. - despre jocul lui Denis Alibec) Cum i-am zis şi acum în vestiar: el ne-a ajutat să ajungem aici, noi trebuie să-l ajutăm în etapa viitoare, să-l facem campion.

Să fim supăraţi de ce? Că suntem pe primul loc? Că am făcut egal cu o echipă foarte bună, cu un lot foarte bun? Că am luptat? Nu am de ce. Sunt fericit pentru băieţi pentru că au muncit foarte mult. Mai sunt două etape şi vom vedea.

Sunt la cald acum şi mă întrebaţi de absenţi. Nu a contat nimic. Am condus cât am fost 11 la 11. Am pasat, am jucat. Apoi, când am fost în minus, nu am ce să discut. E prea la cald.

Te rog frumos, eu nu pot să fiu supărat. Sunt pe primul loc. Eu sunt fericit. Alţii poate sunt supăraţi că am făcut egal în deplasare. Poate, eu ştiu? Asta e.

În rest, am întâlnit o echipă foarte bună, care a avut 100 de ocazii. Dar le-a avut cât am fost în minus. Şi un penalty, care, la cât mă pricep eu, nu a fost. A atins mingea şi a căzut. Aşa cred eu. Dacă greşesc, îmi pare rău. Dar nu contează, mergem înainte”.

Gică Hagi: ”Îmi daţi voie să-mi spun impresia?”

Îmi daţi voie să-mi spun impresia? Am văzut că toată lumea şi-o spune. Nu vorbesc, ţipă. Dacă ăsta e penalty, atunci oricare poate fi penalty.

Când am ieşit în 2017 campioni, portarul a avut o contribuţie foarte mare. Aioani ne-a ajutat foarte mult la acest meci. E la echipa campioană, are evoluţii foarte bune, dar nu e portar talentat.

Nu este nici în primii trei-patru din ţară. Joacă şi cu piciorul şi cu toate, dar joacă la Farul. Nu e bun. Sunt alţii mai buni.

Vă las pe voi să judecaţi, să vorbiţi. Eu ştiu că trebuie să pregătesc meciul. E o săptămână importantă. Sunt trei puncte importante şi sper să păstrăm victoria la Constanţa. Şi cred că o să vină.

(n.r. - despre FCSB - CFR) Nu mă interesează, dacă eu sunt pe primul loc. Nu mă interesează. Mă interesează doar să câştig la Constanţa”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: universitatea craiova - farullive videoorange sport 1 

viewscnt
Articole similare