Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Început nebun de partidă, la U Craiova - Farul! Chivulete a acordat un 11 metri controversat, după şase minute de analiză VAR

VIDEO | Început nebun de partidă, la U Craiova - Farul! Chivulete a acordat un 11 metri controversat, după şase minute de analiză VAR

Fotbal

Comentarii

Agitaţie mare în startul partidei Universitatea Craiova - Farul Constanţa, din etapa a 8-a a play-off-ului din Superligă.

Centralul Florin Chivulete a acordat o lovitură de pedeapsă pentru Farul Constanţa, la un duel între Denis Alibec şi Bogdan Mitrea, undeva în marginea careului oltean, în minutul 11, după şase minute de discuţii în camera VAR.

Fază controversată pe ”Ion Oblemenco”

Iniţial, pe TV nu s-a observat foarte bine imprundenţa lui Bogdan Mitrea, asupra lui Denis Alibec.

Cu toate acestea, arbitrii din camera VAR i-au semnalat lui Florin Chivulete că ceva s-a întâmplat acolo, iar după cinci minute de discuţii prin căşti, centralul a mers la monitorul VAR pentru a se convinge de cele transmise de colegi.

Arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri, în minutul 11, la şase minute distanţă de momentul faultului

VIDEO: Faultul lui Bogdan Mitrea la Denis Alibec

Din păcate pentru Farul, Denis Alibec a tras foarte slab, previzibil, pe centru, tare, iar Laurenţiu Popescu a respins cu picioarel şutul atacantului de la Farul.

Afla mai multe despre: denis alibecflorin chivuletelaurentiu popescu 

viewscnt
Articole similare