Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii, criticaţi după prestaţia cu Farul: ”În afara şutului lui Creţu, n-au avut alte ocazii! Farul trebuia să fie carne de tun” | EXCLUSIV

Oltenii, criticaţi după prestaţia cu Farul: ”În afara şutului lui Creţu, n-au avut alte ocazii! Farul trebuia să fie carne de tun” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova şi Farul Constanţa au remizat, scor 1-1 (0-1), sâmbătă, într-o partidă din etapa a 8-a a play-off-ului din Superligă.

Mihai Stoica nu a fost convins de jocul oltenilor

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu a fost deloc impresionat de jocul Universităţii Craiova, în remiza cu Farul.

Oficialul ”roş-albaştrilor” se aştepta ca oltenii să fie mult mai incisivi, mai ales în cea de-a doua repriză, ţinându-se cont de faptul că evoluau cu un jucător în plus pe teren.

În opinia sa, în afara ocaziei lui Alexandru Creţu, din doi metri, unde Mihai Aioanei a avut un reflex excelent cu piciorul, Craiova nu a mai reuşit să construiască alte faze periculoase, chiar şi în superioritate numerică.

Alea patru ocazii la o fază, a fost un şut scos de Aioani, că dup-aia a fost ofsaid. De acolo, ocaziile alea spectaculoase. A fost o ocazie mare, înainte de penalty. Un şut din doi metri al lui Creţu, scos cu piciorul de Aioani. În rest, eu nu am văzut nicio ocazie mare. Au fost nişte şuturi blocate.

Trebuie să ţinem cont de adevăr: au lipsit Ionuţ Larie şi Mihai Popescu, fundaşii centrali care au dus-o pe Farul pe primul loc. A lipsit Tudor Băluţă, cel care a marcat cinci goluri din poziţia de mijlocaş închizător. A lipsit Mazilu, care marcase 6-7 goluri, jucătorul revelaţie. 

Este eliminat Alibec, fără cel mai bun jucător. Farul trebuia să fie carne de tun şi uite că au luat gol dintr-un penalty. Faultul a fost făcut fără sens. Nu era nicio ocazie de gol. Boli s-a dus după minge şi a nimerit piciorul lui Koljic”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

VIDEO: Rezumatul partidei Universitatea Craiova - Farul 1-1

Afla mai multe despre: mihai stoicauniversitatea craiova- farul 

viewscnt
Articole similare