Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce explicaţie are Denis Alibec pentru faultul care i-a adus eliminarea: ”Mi-a alunecat de la transpiraţie cotul în capul lui”

Ce explicaţie are Denis Alibec pentru faultul care i-a adus eliminarea: ”Mi-a alunecat de la transpiraţie cotul în capul lui”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa. într-un meci al etapei a 8-a din paly-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalti şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize.

Ce explicaţie are Denis Alibec pentru faultul care i-a adus eliminarea: ”Mi-a alunecat de la transpiraţie cotul în capul lui”

Meciul de la Craiova a început cu o fază la care arbitrul Andrei Chivulete nu a acordat iniţial nimic, dar după consultarea VAR arbitrul a decis să acorde penalti pentru Farul  după ce Alibec a fost faultat în careul gazdelor. Lovitura de pedeapsă a fost executată de acelaşi Alibec, dar portarul Laurenţiu Popescu a respins.

Alibec a fost însă pasatorul de la golul prin care Farul a deschis scorul, în minutul 24, prin Mateus Criciuma. În finalul primei reprize, Alibec l-a lovit pe Ştefan Vlădoiu în ceafă, la o fază de joc, şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. Alibec urmează să lipsească la meciul cu FCSB, din etapa viitoare.

În repriza secundă Farul s-a apărat, dar craiovenii au primit un penalti în minutul 80 pentru un fault al lui Kevin Boli asupra lui Koljic, penalti acordat de Andrei Chivulete după consultarea VAR. A executat Andrei Ivan, care a înscris. S-a încheiat egal, Farul este lider cu 47 de puncte, urmată în clasament de FCSB, care are 43 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 37 de puncte.

Denis Alibec a încercat să ”explice” cartonaşul roşu, de asemenea, atacantul şi-a cerut scuze faţă de colegi. 

”Îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să-l împing, să fac fault, şi mi-a alunecat de la transpiraţie cotul în capul lui. Asta e, cartonaş roşu. Am vrut să-l împing, nu să-l lovesc, după cum se vede pe reluare, e clar cartonaş roşu.

Chiar nu am cuvinte, mereu când sunt într-un moment bun dau cu piciorul... Asta e, am încredere în colegii mei şi, cu siguranţă, vom fi campioni. Cei de la Craiova n-au nicio vină, poate am fost mai nervos şi că am ratat penalty-ul. Eu chiar nu am vrut să-l lovesc, nu a fost cu intenţie”, a declarat Denis Alibec

Echipele care au evoluat:

  • CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Al. Creţu 46), Zajkov, Mitrea (Căpăţână 46), Badelj (Roguljic 64) – Mateiu (Koljic 68), Screciu – Cîmpanu (Baiaram 46), Işfan, A. Ivan – Markovic. ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • FARUL: Aioani - Kiki, K. Boli, Artean, Borza (Bîrzu 73) - Doukoure, Nedelcu (Casap 83), Grameni (Baravykas 83) – Mateus Criciuma (Sali 46), Alibec, L. Munteanu (Sîrbu 65). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: denis alibecfarul 

viewscnt
Articole similare