Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vrei să vorbesc o oră despre lucrul ăsta?". Întrebarea de care Gică Hagi s-a săturat! Subiectul pe care-l vrea închis, după Universitatea Craiova - Farul: "Înseamnă că vorbesc singur"

"Vrei să vorbesc o oră despre lucrul ăsta?". Întrebarea de care Gică Hagi s-a săturat! Subiectul pe care-l vrea închis, după Universitatea Craiova - Farul: "Înseamnă că vorbesc singur"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, e cu gândul la meciul cu FCSB, din etapa următoare. În conferinţa de presă de după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, a dat o explicaţie scurtă despre Denis Alibec, apoi şi-a dorit "îngropat" subiectul.

Gică Hagi a spus stop! Subiectul pe care n-a vrut să-l continue: "Vrei să vorbesc o oră despre lucrul ăsta?"

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 8-a din play-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalty şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize, astfel că va ratat ultimele două meciuri din campionat. 

După ce la câteva minute după meci a evidenţiat rolul lui Denis Alibec de-a lungul sezonului, atunci când a fost întrebat despre eliminare, Gică Hagi a revenit cu lămuriri şi în cadrul conferinţei de presă, în care şi-a apărat din nou atacantul. 

"Unele lucruri se întâmplă că aşa se întâmplă. Denis ne-a ajutat, el a fost acolo, a jucat extraopardinar şi ne-a împins pe locul 1. Suntem mândri că-l avem. Trebuie să-l facem fericit săptămâna următoare, să câştigăm şi să fie fericit", a transmis "Regele"

Din sală a venit o întrebare referitoare la Denis Alibec, dar Gică Hagi şi-ar fi dorit subiectul închis. 

"Aţi încercat să aveţi o discuţie cu el (n.r. - cu Alibec) în vestiar? A fost şi acel penalty ratat", a întrebat unul dintre reporteri. 

Întrucât a considerat că s-a spus tot despre eliminarea lui Denis Alibec, Gică Hagi a reacţionat uşor nervos. 

"Vrei să vorbesc o oră despre lucrul ăsta? Ţi-am zis toate părerile mele, ce gândesc, nu mai am... Ce vrei să-ţi mai spun? Înseamnă că vorbesc singur şi nu mă aude nimeni", a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinţei de presă de după remiza cu echipa din Oltenia. 

 

Afla mai multe despre: gica hagidenis alibecuniversitatea craiova farul constanta 1-1farultitlu superliga 

viewscnt
Articole similare