Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ermal Krasniqi, gata să plece de la CFR Cluj: ”Orice ofertă va veni, o aştept cu plăcere!”

Ermal Krasniqi, gata să plece de la CFR Cluj: ”Orice ofertă va veni, o aştept cu plăcere!”

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul kosovar al celor de la CFR Cluj, Ermal Krasniqi (24 de ani), a declarat că este dispus să părăsească formaţia din Gruia, în cazul unei oferte interesante.

Ermal Krasniqi s-a transferat de la Ballkani la CFR Cluj în iarna trecută, pentru 200.000 de euro, însă gruparea kosovară a păstrat şi un procent dintr-o vânzare ulterioară a jucătorului.

Ermal Krasniqi ar putea aduce profit celor de la CFR Cluj

Procentul nu este unul de neglijat - 15%, şi ar putea aduce un plus considerabil clubului, în condiţiile în care CFR Cluj doreşte să-l vândă pe Krasniqi cu 3-4 milioane de euro.

După o primă parte de sezon regular foarte bună, cu patru goluri în nouă partide, mijlocaşul Clujului a turat puţin motoarele în play-off şi nu a mai marcat deloc.

Cu toate acestea, există cluburi importante din Europa care îl monitorizează cu atenţie în continuare.

Fotbalistul a recunoscut că este dispus să dea curs ofertelor venite pe adresa sa, indiferent de provocare.

Mă simt foarte bine să ştiu că sunt urmărit. Mă face să fiu şi mai concentrat aici şi orice ofertă care va veni mai târziu în cariera mea, o aştept cu plăcere”, a declarat Ermal Krasniqi, pentru fanatik.ro.

Întrebat câţi bani ar plăti pentru un jucător aşa cum este el, mijlocaşul a preferat să rămână modest şi să-şi raporteze cota de piaţă la reuşitele din teren.

La partea asta cu banii… (zâmbeşte) Nu pot să îmi pun un preţ. Cred că valoarea mea e determinată de performanţele pe care le am şi le voi avea. Şi vreau să joc cât mai bine pentru asta”, a completat kosovarul.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi, conform transfermarkt.de.
  • 19 meciuri, 5 goluri şi două pase decisive a reuşit kosvarul de la venirea sa la Cluj.

Afla mai multe despre: ermal krasniqi 

viewscnt
Articole similare