Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi s-a abţinut, dar MM Stoica a zis-o în locul său după meciul Farului: "Hagi e fair-play, n-o să spună niciodată asta. N-am auzit pe nimeni"

Gică Hagi s-a abţinut, dar MM Stoica a zis-o în locul său după meciul Farului: "Hagi e fair-play, n-o să spună niciodată asta. N-am auzit pe nimeni"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dorit să evidenţieze un aspect important al meciului Universitatea Craiova - Farul Constanţa, 1-1, în Superligă.

Mihai Stoica a intervenit după remiza Farului: "N-am auzit pe nimeni să spună. Hagi e fair-play, n-o să spună niciodată asta"

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 8-a din play-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalty şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize, astfel că va ratat ultimele două meciuri din campionat. 

În ultimele săptămâni, Gică Hagi a pierdut mai mulţi titulari, din cauza accidentărilor, iar Mihai Stoica a atras atenţia asupra faptului că Farul a plecat cu un punct din Oltenia, în ciuda faptului că s-au produs multe schimbări în primul 11. 

"O singură completare să fac. S-a pierdut un detaliu extrem de important în opinia mea. Cu ce echipă s-a prezentat Farul (n.r. cu - Universitatea Craiova). N-am auzit pe nimeni să spună azi. Hagi e fair-play, n-o să spună niciodată asta. 

Totuşi, trebuie să respecţi adevărul. Au lipsit Larie, Mihai Popescu, fundaşii centrali cu care au ajuns pe primul loc. A lipsit Băluţă, închizător cu cinci goluri. A lipsit Mazilu, cu şase, şapte goluri, jucătorul revelaţie. E eliminat Alibec şi rămân în 10 fără cel mai bun jucător al lor. 

Păreau carne de tun. Uite că au luat gol dintr-un penalty, cu fault făcut fără sens, nu era ocazie de gol aia. A nimerit piciorul.

Rezultatul e mare pentru Farul, mare, în condiţiile astea", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport

Cum a arătat Farul în remiza cu Universitatea Craiova: Aioani - Kiki, K. Boli, Artean, Borza (Bîrzu 73) - Doukoure, Nedelcu (Casap 83), Grameni (Baravykas 83) – Mateus Criciuma (Sali 46), Alibec, L. Munteanu (Sîrbu 65). 

Farul este lider cu 47 de puncte, urmată în clasament de FCSB, care are 43 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 37 de puncte.

Vlădoiu dezvăluie că Alibec i-a spus ceva înainte să-l lovească! Cuvinte "interzise" cu câteva secunde înainte de eliminare: "E culmea!"
 

Afla mai multe despre: gica hagimihai stoicafarul constantafcsbuniversitatea craiova farul 

viewscnt
Articole similare