Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, sfătuit să nu-l transfere pe Arnold Garita de la Argeş: ”Nu ar fi o alegere bună!”

Gigi Becali, sfătuit să nu-l transfere pe Arnold Garita de la Argeş: ”Nu ar fi o alegere bună!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a declarat public, la un moment dat, că este interesat de transferului atacantului Arnold Garita (27 de ani) de la Argeş, însă fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (76 de ani), îl sfătuieşte să uite această variantă.

”Nea Mitică” consideră că stilul de joc al FCSB-ului s-ar schimba odată cu aducerea lui Arnold Garita, deoarece este un fotbalist diferit de Andrea Compagno.

Dumitru Dragomir, ”mesaj” către Gigi Becali: ”Garita nu ar fi o alegere bună”

Dumitru Dragomir lasă de înţeles că Garita este un jucător mai combinativ, poate chiar mai egoist, care-şi asumă mai multe riscuri comparativ cu Compagno. În schimb, italianul ar fi un atacant veritabil de careu, care se pune în slujba echipei.

  • Garita a fost implicat, recent, şi într-un scandal la Argeş. A fost exclus din lot după ce şi-ar fi agresat fizic un coleg, la antrenamente. A fost reprimit în lot rapid, către antrenorul Bogdan Argeş Vintilă.

Arnold Garita este unul dintre cei mai buni marcatori ai Superligii, în acest sezon: 12 goluri în 34 de partide.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Arnold Garita, conform transfermarkt.de.

Garita nu ar fi o alegere bună. Echipa joacă cu multe mingi pe Compagno, cu mingi înalte. S-ar schimba toată strategia dacă va veni Garita.

Miculescu este fotbalist bun, dar nu are moral de competiţie mare. Presiunea este imensă la FCSB. Trebuie să stai în presiune.

Nu e presiune doar de la patron, ci şi de la fani. Unii nu rezistă unei asemenea presiuni”, a declarat Dumitru Dragomir, conform playsport.ro.

În cariera sa, Arnold Garita a mai evoluat pentru Chateauroux, Dunkerque, Villefranche, Bourg-en-Bresse (din Franţa), Bristol City, Plymouth (ambele din Anglia), Charleroi (Belgia), iar din iulie 2022 este la FC Argeş.

Afla mai multe despre: arnold garitagigi becalidumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare