Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, noul împărat al Romei! Leverkusen a avut 23-1 la ocazii, dar ”regatul” lui ”The Special One” a fost impenetrabil

Jose Mourinho, noul împărat al Romei! Leverkusen a avut 23-1 la ocazii, dar ”regatul” lui ”The Special One” a fost impenetrabilgalerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

Jose Mourinho (60 de ani) continuă să uimească lumea fotbalului. A bifat o nouă finală europeană cu AS Roma, după ce s-a calificat în ultimul act din Europa League, joi seară.

După ce s-a impus în tur, scor 1-0, AS Roma a reuşit să supravieţuiască la partida retur, din Germania, şi a smuls un 0-0 de aur.

Jose Mourinho, cu adevărat ”The Special One”

Bayer Leverkusen a dominat-o pe AS Roma, la retur, într-un mod incredibil, şi totuşi nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol.

Cumva, Jose Mourinho şi-a capacitat echipa într-un mod eroic, cu un portar, Rui Patricio, într-o zi de graţie absolută.

Nemţii au fost superiori italienilor la toate capitolele, dar degeaba: Jose Mourinho a câştigat războiul cu Xabi Alonso. 1-0 la general, iar Roma este în finala Europa League.

Iată detaliile statistice din partida Leverkusen - AS Roma:

sursa: flashscore.ro.

În ultimul act, AS Roma va înfrunta formaţia spaniolă Sevilla, cea care a trecut de Juventus Torino în penultimul act cu 3-2 la general, după un gol marcat de Erik Lamela în minutul 95 al jocului.

De asemenea, va fi a doua finală europeană pe care Jose Mourinho o va juca cu AS Roma, după ce sezonul trecut a câştigat UEFA Conference League, după o finală contra celor de la Feyenoord, scor 1-0.

Jose Mourinho, între ”erou” şi ”trişor”

Imediat după această partidă, contestatarii lui Jose Mourinho şi-au făcut apariţia, mai ales în mediul online. Aceştia l-au criticat pentru modul în care a pregătit partida şi pentru zero-ul absolut din dreptul echipei sale în meciul cu Leverkusen.

În schimb, suporterii celor de la Roma au considerat miraculoasă această calificare în finală şi au cerut mai mult respect pentru antrenorul portughez.

Omul acesta a ajuns la Roma şi a bifat două finale europene în doi ani.  A câştigat Conference League - a fost uşor. Dar anul acesta ne-a dus într-o competiţie cu echipe de calibru, precum Juventus, Bayer Leverkusen, Arsenal, Manchester United.

Cineva mai are curajul să-l critice? Fără Dybala, fără Smalling...forţat să joace cu Bowe, Zalewski şi Cristante fundaş. Suntem în finală. Să-i facem statuie lui Mou. Să-l ţinem aici pentru totdeauna. Hai magica Roma”, a fost mesajul unui suporter italian, pe pagina oficială a clubului Roma, care a strâns peste 2.000 de reacţii.

Afla mai multe despre: romaleverkusenjose mourinho 

viewscnt
Articole similare