Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puşcaş compară decizia lui Mititelu cu cea luată de Bayern: ”I se termina contractul lui Heynckes şi l-au anunţat cu opt luni înainte pe Guardiola!”

Puşcaş compară decizia lui Mititelu cu cea luată de Bayern: ”I se termina contractul lui Heynckes şi l-au anunţat cu opt luni înainte pe Guardiola!”

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli (61 de ani) o va părăsi pe U Craiova 1948 la finalul acestui sezon, pentru a noua oară, iar locul său pe banca tehnică va fi luat de Joao Janeiro (41 de ani), a anunţat Adrian Mititelu. Preşedintele Marcel Puşcaş a comparat această decizia oltenilor cu cea luată de Bayern Munchen, pe parcursul sezonului 2012/2013.

Cu cel puţin două meciuri rămase din acest sezon, ultima etapă din play-out şi ”semifinala” barajului pentru cupele europene, Adrian Mititelu a luat o decizie bizară.

Patronul lui U Craiova 1948 a anunţat că Nicolo Napoli va părăsi clubul la finalul sezonului, pentru a noua oară, iar lusitanul Joao Janeiro va fi adus în locul său.

”De ce crezi că s-ar dinamita echipa?”

Alegerea lui Mititelu de a face anunţul înainte de finalul stagiunii a atras multe critici, iar preşedintele Marcel Puşcaş a încercat să o apere într-un mod inedit.

Oficialul lui U Craiova 1948 a dat exemplul lui Bayern Munchen, care a anunţat că Pep Guardiola îl va înlocui pe Jupp Henckes cu mai multe luni înainte de finalul contractului neamţului, care se retrăgea din activitate.

Deşi echipa ştia de schimbarea iminentă, bavarezii au reuşit să câştige ”tripla” în acel sezon, Bundesliga, Cupa Germaniei şi, cel mai important, Liga Campionilor.

Puşcaş a încercat să ofere posibile motive pentru abordarea aleasă de Mititelu şi a afirmat, ferm, că anunţul nu va afecta deloc prestaţia echipei în ultimele jocuri.

Puşcaş compară decizia lui Mititelu cu cea luată de Bayern

”(n.r. vine Janeiro la meciul cu UTA?) Nu ştiu asta. Normal ar fi să vină. Normal, dacă a semnat contractul. Eu dacă aş fi semnat contract de viitor antrenor şi nu am meci şi echipă la ora actuală, m-aş duce să văd viitoarea echipă, categoric. N-am luat legătura, doar patronul. 

De ce crezi că s-ar dinamita echipa? Bayern Munchen, când i s-a terminat contractul lui Jupp Heynckes, cu opt luni înainte au anunţat că vine Guardiola. Principiul e acelaşi.

Aşa a considerat patronul că trebuie să lămurească nişte lucruri în spaţiul public şi aşa a făcut. Am spus-o cu ani în urmă că un antrenor mai mult de 15%, 20% nu poate avea contribuţie la creşterea unei echipe indiferent de ce echipă ar fi vorba.

Nu înseamnă că dacă se anunţă noul antrenor, jucătorul Bauza, Achim sau Duarte o să fie bulversat sau că nu mai trebuie să joace cu UTA. Să fim serioşi. Sunt speculaţii de-ale voastre. Pe un profesionist nu-l interesează.

Dacă ai primă de obiectiv ca jucător, dacă vrei să joci într-o cupă europeană pentru prima oară în viaţa neamului tău, ca jucător, unii dintre ei, pe mine mă mai interesează antrenorul? Pe bune?

Ai văzut atitudinea lui De Bruyne cu Guardiola: ‘mai taci, mă!’. S-a întâmplat o dată şi dacă mai ţipă de trei ori, de trei ori îi răspunde De Bruyne. Nu i-a dat-o lui Napoli, de ce crezi că i-a dat-o lui Napoli?

Lumea asta e atât de mică încât semnarea unui contract cu un alt antrenor în timp ce ai antrenor la echipă se   auzea în trei secunde. Ca să nu se mai speculeze, l-a anunţat public”, a declarat Marcel Puşcaş, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare