Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pe care o susţine Halep în lupta la titlu. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor înaintea ”finalei” Superligii: ”Ştiu cât aţi muncit, sunt cu voi” | VIDEO

Echipa pe care o susţine Halep în lupta la titlu. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor înaintea ”finalei” Superligii: ”Ştiu cât aţi muncit, sunt cu voi” | VIDEO

Superliga

Comentarii

Înaintea ”finalei” Superligii, dintre Farul Constanţa şi FCSB, Simona Halep (31 de ani) le-a transmis jucătorilor pregătiţi de Gică Hagi (58 de ani) că le ţine pumnii să se impună. Tatăl sportivei este un fan înrăit al ”marinarilor” şi nu lipseşte de la meciurile formaţiei favorite.

Duminică, Farul Constanţa va primi vizita celor de la FCSB, în posibila ”finală” a campionatului. Doar un punct îl desparte pe lider de ocupanta locului secund, cu două etape rămase.

Farul pleacă cu prima şansă, chiar şi fără Denis Alibec, în contextul în care este aproape imbatabilă acasă. Un singur meci au pierdut ”marinarii” acasă în acest sezon al Superligii, primul din acest an, cu CFR Cluj, scor 0-3.

”Băieţi, ştiu cum e să joci o finală”

Dacă echipa pregătită de Gică Hagi va reuşi să se impună, atunci îşi va asigura matematic titlul, doar al doilea din istoria clubului, după cel câştigat în 2017, sub denumirea Viitorul Constanţa.

În cazul unei remize, diferenţa va rămâne, bineînţeles, aceeaşi, iar totul se va decide în ultima etapă, în timp ce o victorie a FCSB le-ar asigura roş-albaştrilor un avantaj de două puncte în ultima rundă.

Înaintea posibilei ”finale”, Simona Halep, născută şi crescută în Constanţa, le-a transmis un mesaj de încurajare fotbaliştilor pregătiţi de Gică Hagi.

Orange Sport a intrat în posesia unui videoclip, prin intermediul căruia sportiva le-a urat ”marinarilor” succes, i-a îndemnat să aibă încredere în forţele proprii şi şi-a manifestat susţinerea faţă de echipa din Ovidiu.

Echipa pe care o susţine Halep în lupta la titlu

Simona a dezvăluit şi că tatăl său, fost fotbalist la Săgeata Stejaru, este un fan înrăit al Farului, care va fi prezent la meciul cu FCSB, cum este şi la celelalte partide ale Farului.

Băieţi, ştiu cum e să joci o finală, cât de emoţionant şi stresant poate fi şi mai ştiu cât de mult aţi muncit ca să ajungeţi aici, aşa că e momentul să daţi tot ce aveţi mai bun şi să vă bucuraţi.

Aveţi de partea voastră, ca antrenor, pe cel mai bun jucător din istoria României şi asta să vă dea încredere şi putere. Eu vă susţin de la distanţă şi prin tatăl meu, care nu lipseşte niciodată de la meciurile voastre, vă trimit toată energia bună.

Farul Constanţa, sunt cu voi!”, este mesajul pe care l-a transmis Simona Halep jucătorilor pregătiţi de Gică Hagi.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare