Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ratat tatăl Simonei Halep şansa de a deveni mare fotbalist: "E mare talent. El i-a interzis totul"

Cum a ratat tatăl Simonei Halep şansa de a deveni mare fotbalist: "E mare talent. El i-a interzis totul"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, liderul mondial din clasamentul WTA, mosteneste talentul pentru sport de la tatal ei, Stere. Putini sunt cei care stiu ca in tinerete, tatal marii campioane a facut fotbal de performanta la echipa Sageata Stejaru.

Era considerat unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei constantene. Purta numarul zece si, potrivit surselor telekomsport.ro, era facut pentru fotbal.

"Cei de la Farul si-au dorit multa vreme sa-l transfere la echipa mare. Cel care s-a opus a fost bunicul Simonei care nu a fost de acord ca baiatul lui sa faca fotbal. Daca l-ar fi lasat sa continue, cred ca ar fi fost unul dintre cei buni jucatori din tara", a mai precizat sursa noastră.

Însă, Stere Halep n-a renunţat la fotbal, sport pe care-l practică şi acum. Tatăl Simonei îmbracă tricoul echipei de old-boys Săgeata Stejaru: "Si acum joaca foarte bine. Echipa participa chiar la tunee, are meciuri fie in judet, fie in alte zone din tara. Cine il vede jucand pe tatal Simonei poate sa faca o singura afirmatie: are fotbalul in sange", a adaugat sursa telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: simona haleptenisturneustere halepfotbalsageata stejaru 

viewscnt
Articole similare