Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din partea Rapidului după ce presa din Nigeria a anunţat posibila plecarea a lui Mutu: ”Chiar ieri am fost cu el” | EXCLUSIV

Prima reacţie din partea Rapidului după ce presa din Nigeria a anunţat posibila plecarea a lui Mutu: ”Chiar ieri am fost cu el” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

După ce presa din Nigeria a scris că Adi Mutu (44 de ani) este dorit insistent pentru postul de selecţioner şi că reprezentanţii săi sunt aproape de un acord cu federaţia, Victor Angelescu a negat că se pune problema ca ”Briliantul” să plece din Giuleşti.

Adi Mutu este aproape de a duce la capăt primul său sezon complet alături de Rapid, însă, în ciuda unor momente bune, acesta nu a reuşit să îşi atingă decât un obiectiv: calificarea în play-off.

În Cupa României, giuleştenii nu au reuşit nici măcar să treacă de grupe, în timp ce un loc în cupele europene, care ar putea să nu fie asigurat nici de o clasare pe locul trei, pare greu de obţinut.

În acest context, se zvonea că cei de la Rapid ar vrea să se despartă de Adi Mutu, dar Victor Angelescu şi-a manifestat public susţinerea faţă de antrenor şi a afirmat că giuleştenii vor continua alături de aceştia.

”Chiar ieri am fost cu el la un eveniment”

Însă, la nici o zi de la anunţul lui Angelescu, presa din Nigeria a anunţat că ”Briliantul” este aproape de a deveni noul selecţioner al ”vulturilor”, reprezentaţii săi fiind aproape de un acord cu federaţia.

Mutu nu ar fi fost dat afară de Rapid, ci ar fi plecat de bună voie, în acest context, dar cei din conducerea clubului susţin că informaţia apărută în presa africană nu are vreo bază în realitate.

Contactat de Orange Sport, Victor Angelescu a oferit o primă reacţie şi a afirmat că nici nu se pune problema ca Adi Mutu să plece de la Rapid.

Prima reacţie din partea Rapidului după ce presa din Nigeria i-a anunţat plecarea lui Mutu

Nu ştiu de unde sunt toate aceste informaţii, sunt doar nişte invenţii, chiar ieri am fost cu Adi la un eveniment şi nici nu se pune problema plecării lui de la Rapid.

Sunt doar pure invenţii. Va rămâne în continuare la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, pentru Orange Sport.

Rapid încă mai este în cărţi pentru un loc pe podium, aflată la patru puncte de CFR Cluj, ocupanta poziţiei a trei, respectiv la două lungimi de Universitatea Craiova, aflată între cele două.

În ultimele două etape, giuleştenii îi înfruntă pe olteni, pe teren propriu, iar apoi pe FCSB, în deplasare.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare