Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şoc la Rapid! Mutu îşi negociază plecarea, după ce a primit o ofertă incredibilă: ”Agenţii săi au sosit în ţară!”

BREAKING | Şoc la Rapid! Mutu îşi negociază plecarea, după ce a primit o ofertă incredibilă: ”Agenţii săi au sosit în ţară!”

Fotbal

Comentarii

Presa din Nigeria anunţă că Adrian Mutu (44 de ani) este foarte aproape de a prelua echipa naţională, după ce portughezul Jose Peseiro a refuzat să-şi mai prelungească contractul cu ”Vulturii”.

Jurnaliştii nigerieni anunţă că despărţirea de actualul selecţioner, portughezul Jose Peseiro, este iminentă.

Adrian Mutu, aproape de lovitura carierei!

Contractul său expiră la finalul lunii iunie, iar discuţiile pentru o prelungire a înţelegerii au fost sistate după mai multe runde eşuate.

Multipla campioană a Africii a întocmit o listă a posibililor înlocuitori ai lui Peseiro, iar Adrian Mutu este marele favorit să-l înlocuiască pe lusitan.

  • Jose Peseiro a antrenat Rapidul, în perioada iulie 2008 - ianuarie 2009.

Nu mai este nicio ştire faptul că Federaţie face deja eforturi pentru a-i găsi un înlocuitor portughezului Peseiro.

Printre numele menţionate până acum, se află şi numele lui Adrian Mutu, cel care, la un moment dat, a jucat şi pentru Chelsea Londra.

Reprezentanţii lui Mutu sunt deja în Nigeria şi aşteaptă un acord verbal cu Asociaţia de Fotbal din Nigeria.

Un oficial de rang înalt al Casei Fotbalului a declarat, sub anonimat, pentru nsmmedia.com.ng, că e au fost selectate şase nume pe lista înlocuitorilor, iar Adrian Mutu este considerat candidatul prioritar”, anunţă nsmmedia.org.ng.

Vestea vine la mai puţin de 24 de ore după ce unul dintre acţionarii Rapidului, Victor Angelescu, a anunţat că Adrian Mutu va fi cel care se va ocupa de pregătirea echipei şi-n sezonul următor. Să fie oare aşa?

Pentru Adrian Mutu ar fi a doua experienţa de selecţioner din carieră, după cea de la naţionala de tineret a României. De asemenea, va deveni ”principal” pentru a cincea oară în carieră, după ce le-a pregătit pe FC Voluntari, România U21, U Craiova 1948 şi Rapid.

Adrian Mutu, antrenorul lui Osimhen?

Nigeria este una dintre cele mai puternice formaţii africane. A câştigat Cupa Africii de trei ori (ultima dată în 2013), a bifat şase prezenţe la Cupa Mondială, iar în acest moment ocupă locul 40 în ierarhia FIFA.

De asemenea, Nigeria are în componenţă, în acest moment, jucători de o valoare incontestabilă:

  • Victor Osimhen – (Napoli) – 100 de milioane de euro
  • Wilfred Ndidi (Leicester) – 32 milioane de euro
  • Ademola Lookman (Atalanta) – 30 de milioane de euro
  • Alex Iwobi (Everton) – 25 de milioane de euro
  • Samuel Chukwueze (Villarreal) – 20 de milioane de euro

Afla mai multe despre: adrian mutujose peseironigeria 

viewscnt
Articole similare