Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia de la U Craiova 1948 se întâmplă şi în fotbalul englez. Patronul clubului a anunţat că nu-i va prelungi contractul antrenorului

Situaţia de la U Craiova 1948 se întâmplă şi în fotbalul englez. Patronul clubului a anunţat că nu-i va prelungi contractul antrenorului
Comentarii

Antrenorul francez Sabri Lamouchi (51 de ani) nu va mai continua la cârma celor de la Cardiff City, formaţia din Championship.

Situaţia de la U Craiova 1948 se întâmplă şi în fotbalul englez, în Championship

Tehnicianul Sabri Lamouchi a fost îndepărtat de la echipa engleză de liga secundă Cardiff City, anunţă presa britanică.

Vincent Tan, proprietarul clubului galez, a decis să nu mai prelungească antrenorului francez contractul scandent la data de 30 iunie, o situaţie similară şi celei de la U Craiova 1948, dintre Adrian Mititelu şi Nicolo Napoli.

Cu 10 înfrângeri în 18 meciuri. Antrenorul francez în vârstă de 51 de ani, care le-a mai pregătit în carieră pe Rennes şi Nottingham Forest, şi-a îndeplinit misiunea, dar nu a fost păstrat de Cardiff City.

El a sosit în ianuarie pentru a încerca să menţină clubul în Championship şi a reuşit să evite retrogradarea în League One, dar nu s-a impus niciodată cu adevărat la cârma echipei.

Cardiff City a evitat ”la mustaţă” retrogradarea în liga a treia engleză, după ce a încheiat sezonul pe locul 21, cu 49 de puncte acumulate în cele 46 de etape disputate în Championship.

De-a lungul carierei de jucător, Sabri Lamouchi a jucat la echipe precum Monaco, Parma, Inter, Genoa sau Marseille.

Afla mai multe despre: championshipcardiff city 

viewscnt
Articole similare