Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lamouchi a demisionat după dezastrul cu Grecia! Trapattoni preia Coasta de Fildeş

Lamouchi a demisionat după dezastrul cu Grecia! Trapattoni preia Coasta de Fildeş
Comentarii

Selecţionerul Coastei de Fildeş, Sabri Lamouchi, şi-a anunţat demisia de la conducerea tehnică a echipei naţionale, după ratarea calificării în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

"Contractul meu se încheia la această Cupă Mondială şi nu voi semna un altul, înţelegeţi bine de ce. Este logic, mai ales că nu am reuşit la Cupa Africii şi nici la Cupa Mondială", a declarat Lamouchi, citat de Mediafax.

"Am investit doi ani aici, dar povestea mea cu naţionala Coastei de Fildeş se încheie în această seară. Mi-a făcut o enormă plăcere şi este o mare mândrie că am reprezentat această mare naţiune.

Scenariul este crud, dar grecii nu au furat victoria. Am fost la un minut de o mare performanţă, dar la acest nivel înalt există mici detalii. Sunt decepţionat şi frustrat. Toţi jucătorii au muncit enorm şi au depus un efort enorm.

Sunt trist pentru ei şi pentru toţi ivorienii. Cariera mea continuă, vor mai fi înfrângeri, dar mi-ar fi plăcut ca totul să se încheie altfel", a adăugat Lamouchi.

Conform L'Equipe, Sabri Lamouchi va fi înlocuit de italianul Giovanni Trapattoni.

Reprezentativa Coastei de Fildeş a ratat calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a fost învinsă cu scorul de 2-1 de selecţionata Greciei, în grupa C a competiţiei, golul calificării grecilor a fost marcat de Giorgios Samaras, din penalty, în minutul 90+3.

CLICK AICI pentru a raspunde testului de cunostinte CM si poti castiga tablete!

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM si poti castiga tablete!

Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 265.000 de fani

viewscnt
Articole similare