Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul de 100 de milioane de euro al lui Chelsea, al treilea cel mai bun din lume pe postul său: ”După Mbappe sau Vinicius, este el”

Starul de 100 de milioane de euro al lui Chelsea, al treilea cel mai bun din lume pe postul său: ”După Mbappe sau Vinicius, este el”

Premier League

Comentarii

Darijo Srna (41 de ani), fost jucător emblematic al celor de la Şahtior Doneţk, a vorbit desppre Mykhaylo Mudryk (22 de ani), fotbalistul de la Chelsea pe care îl consideră al treilea din lume pe poziţia sa.

Mykhaylo Mudryk a fost cumpărat de Chelsea la începutul acestui an cu 100 de milioane de euro de la Şahtior Doneţk, dar jucătorul ucrainean nu s-a acomodat în Premier League.

Verdict categoric despre starul de 100 de milioane de euro al lui Chelsea: ”După Mbappe sau Vinicius, este el”

Totuşi, Darijo Srna, unul dintre oficialii clubului de la care a ajuns în Anglia, a vorbit laudativ la adresa fotbalistului în vârstă de 22 de ani, pe care îl consideră între primii trei din lume pe poziţia sa, respectiv cea de extremă stângă.

Astfel, în opinia fostului mare fundaş croat, doar Mbappe şi Vinicius ar fi mai buni decât Mudryk pe poziţia respectivă.

Totodată, există şanse ca Mykhaylo Mudryk să plece în această vară de la Chelsea, după numai o jumătate de sezon, iar viitoarea sa destinaţie ar fi tocmai fostul său club, Şahtior Doneţk, care l-ar putea repatria dacă războiul din Ucraina s-ar termina.

”Mudryk este unul dintre cei mai buni jucători din Europa pe poziţia lui. După Mbappe sau Vinicius, este Mudryk. E jucător crescut în academia noastră, e un copil şi un jucător extraordinar.

Din păcate, la Chelsea acum nu este în cea mai bună dispoziţie, dar are toate calităţile necesare să devină unul dintre cei mai buni jucători din Premier League.

N-ar fi o problemă (n.r. ca Şahtior să-l cumpere pe Mykhailo Mudryk). Îl vom cumpăra înapoi după încheierea războiului. Preţul a fost 100 de milioane de euro, 70 + 30. 

Arsenal îl voia cu adevărat, dar Chelsea a fost mai concretă. Cu tot respectul pentru Arsenal, dar până la urmă a fost decizia lui Misha”, a declarat Srna, citat de Sport Bible.

Chelsea l-a cumpărat pe Mykhaylo Mudryk în ianuarie cu 70 milioane sumă fixă, plus încă 30 în fucţie de bonusuri, care ar duce la un total de 100 de milioane de euro. 

Darijo Srna a fost un jucător emblematic pentru Şahtior Doneţk, unde a jucat 15 ani (2003-2018). După retragere, croatul a rămas în organigrama clubului ucrainean, unde ocupă funcţia de director sportiv.

Afla mai multe despre: mudrykchesleapremier league 

viewscnt
Articole similare