Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar fi trebuit să joace la Real Madrid sau Barcelona”. Românul care l-a dat pe spate pe Charalambous | EXCLUSIV

”Ar fi trebuit să joace la Real Madrid sau Barcelona”. Românul care l-a dat pe spate pe Charalambous | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Elias Charalambous este de părere că Lucian Sănmărtean avea calităţi pentru echipe precum Real Madrid sau FC Barcelona.

În această ediţie a podcastului ”SportCast cu Sile”, Silviu Tudor Samuilă l-a avut invitat pe Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului.

Printre altele, acesta şi-a adus aminte de perioada pe care a petrecut-o ca jucător la FC Vaslui şi a avut câteva cuvinte speciale despre Lucian Sânmărtean.

Charalambous a fost dat pe spate de Lucian Sânmărtean: ”Nu ştiu de ce nu a jucat în top”

Pentru o scurtă perioadă, Elias Charalambous a fost coleg cu Lucian Sânmărtean, la FC Vaslui.

Actualul antrenor al FCSB-ului susţine că s-a apropiat imediat de Sânmărtean, deoarece fostul mijlocaş obişnuia să asculte muzică grecească, pe care a descoperit-o în perioada în care a jucat pentru Panathinaikos.

Lucian Sânmărtean l-a impresionat însă şi la antrenamente, şi în meciuri. Charalambous susţine că acesta avea toate calităţile pentru a evolua la un club mult mai mare:

”Cu Luci am avut o relaţie specială, pentru că a jucat în Grecia şi ştia câteva cântece greceşti. Când am ajuns acolo (n.r. la FC Vaslui) a început să cânte în greacă şi ne-am apropiat.

I-am spus că am văzut mulţi fotbalişti în cariera mea: ”la ce calităţi ai ar fi trebuit să joci la Real Madrid sau Barcelona”.

Încă spun că Lucian avea calităţi de alt nivel. Trebuia să fie la un nivel mult mai sus şi nu ştiu de ce nu a jucat în top, pentru că era de nivelul de top”, a spus Elias Charalambous în cadrul podcastului ”SportCast cu Sile”.

Lucian Sânmărtean a început fotbalul la Gloria Bistriţa şi a mai jucat în carieră pentru Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii, Al Taawoun şi FC Voluntari, de unde s-a retras în vara lui 2018.

Cu un talent ieşit din comun, Lucian Sânmărtean nu şi-a atins niciodată potenţialul maxim, mai ales din cauza accidentărilor.

Michel Vorm: ”Sânmărtean, un jucător incredibil”

Michel Vorm, fost portar al lui Tottenham şi fost internaţional olandez, l-a avut coleg pe Sânmărtean la FC Utrecht şi a rămas şi el impresionat de talentatul jucător român:

”E un fotbalist român foarte talentat. Când era mai tânăr, era văzut ca fiind noul Gheorghe Hagi. Are o tehnică incredibilă, calităţi incredibile, un dribling incredibil şi rapid, poate controla un întreg joc.

Dacă aveţi timp, puteţi intra pe YouTube şi să vă uitaţi la Lucian Sânmărtean, este un jucător incredibil”, a spus Vorm, într-un interviu acordat în 2015.

Afla mai multe despre: elias charalambous 

viewscnt
Articole similare