Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente geniale în direct. Vio Moldovan a început să aplaude după ce Opriţa i-a cerut demisia lui Talpan: "Bravo, excelent! E incredibil"

Momente geniale în direct. Vio Moldovan a început să aplaude după ce Opriţa i-a cerut demisia lui Talpan: "Bravo, excelent! E incredibil"

Steaua

Comentarii

Dinamo s-a impus cu 3-0 în derby-ul cu Steaua, iar imediat după meci, antrenorul roş-albaştrilor, Daniel Opriţa, a răbufnit la adresa conducerii clubului.

Nemulţumit de atitudinea lui Florin Talpan şi de faptul că Steaua nu are drept de promovare în Superligă, Daniel Opriţa i-a cerut demisia în direct juristului clubului roş-albastru.

Impresionaţi de declaraţiile oferite de antrenorul Stelei, Viorel Moldovan şi Constantin Zotta l-au felicitat pe acesta pentru atitudinea sa.

"Excelent, bravo, Opriţa, ai perfectă dreptate. Este incredibil. Eşti antrenor, eşti pe loc de promovare, dar ai o situaţie atât de confuză...

Mi se pare incredibil să nu poţi în doi ani de zile să-ţi pui la punct această situaţie ca să ai şi tu drept de promovare. Practic, lucrezi degeaba ca antrenor. Apoi conducătorii au şi pretenţii, cum spunea şi Opriţa, are perfectă dreptate" , a declarat Viorel Moldovan.

"Este de lăudat Opriţa, şi pentru ce a făcut la Steaua până acum, dar şi pentru că a ieşit acum cu aceste declaraţii. Vă spun eu acum ce va urma, dacă Steaua va avea drept de promovare, Opriţa va pleca. Dacă Steaua nu va avea drept de promovare, tot Opriţa va pleca, după ce a declarat acum, nu va mai avea cum să lucreze cu Talpan" , a spus Constantin Zotta.

Dinamo - Steaua 3-0

Dinamo a câştigat derby-ul cu Steaua, scor 3-0, în penultima etapă a play-off-ului din Liga a II-a. Meciul a fost întrerupt pentru scurt timp, după ce fanii au aruncat torţe în teren.

Giafer a marcat primul gol al meciului în minutul 78, iar Ghezzali a înscris în minutul 90+4 şi în minutul 90+9 (din penalty).

Meciul a fost întrerupt aproximativ 8 minute, în minutul 50, după ce fanii ambelor echipe au aruncat torţe în teren.

În clasament, Dinamo a urcat pe 3, cu 46 de puncte, la egalitate cu Oţelul, care are un meci mai puţin disputat.

Poli Iaşi este lider şi promovată, cu 57 de puncte, iar pe doi este Steaua, cu 49 de puncte, dar care nu are drept de promovare.

Afla mai multe despre: dinamosteaua 

viewscnt
Articole similare