Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bani a început să ţipe în direct la un jucător al Stelei. Momente uluitoare: "Balgiule, cum poţi spune aşa ceva? CSA Steaua e o clonă"

VIDEO | Bani a început să ţipe în direct la un jucător al Stelei. Momente uluitoare: "Balgiule, cum poţi spune aşa ceva? CSA Steaua e o clonă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a impus cu 3-0 în meciul cu Steaua şi a egalat-o pe Oţelul Galaţi în clasament. Imediat după meci, în timpul interviurilor, Ahmed Bani a avut un conflict verbal cu mijlocaşul roş-albaştrilor, Balgiu.

"Dinamo joacă fotbal şampanie, mergem foarte bine, pregătim foarte bine meciurile, suntem o echipă fantastică. Sunt buni şi cei de la Steaua, dar noi am fost superiori.

Tu nu ai ce să vorbeşti, Balgiule, că rămâneţi toată viaţa în Divizia B. Clona de CSA. Gata, revenim în direct? (n.r. Balgiu a trecut acum şi ţi-a spus că o să rămâneţi toată viaţa acolo) Da, ei nu au drept de promovare, ei rămân acolo şi dacă se desfiinţează, cum poate să spună aşa ceva despre Dinamo?

Pentru mine, CSA Steaua este o clonă, nu este Steaua, nu e posibil aşa ceva, să-şi vadă de ale lor" , a declarat Ahmed Bani.

Dinamo - Steaua 3-0

Dinamo a câştigat derby-ul cu Steaua, scor 3-0, în penultima etapă a play-off-ului din Liga a II-a. Meciul a fost întrerupt pentru scurt timp, după ce fanii au aruncat torţe în teren.

Giafer a marcat primul gol al meciului în minutul 78, iar Ghezzali a înscris în minutul 90+4 şi în minutul 90+9 (din penalty).

Meciul a fost întrerupt aproximativ 8 minute, în minutul 50, după ce fanii ambelor echipe au aruncat torţe în teren.

În clasament, Dinamo a urcat pe 3, cu 46 de puncte, la egalitate cu Oţelul, care are un meci mai puţin disputat.

Poli Iaşi este lider şi promovată, cu 57 de puncte, iar pe doi este Steaua, cu 49 de puncte, dar care nu are drept de promovare.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare