Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burcă exultă după victoria cu Steaua: ”Nu aveau cum să aibă mai multă forţă, noi luptăm pentru un obiectiv important, ei nu. Mi-am recăpătat mândria”

Burcă exultă după victoria cu Steaua: ”Nu aveau cum să aibă mai multă forţă, noi luptăm pentru un obiectiv important, ei nu. Mi-am recăpătat mândria”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă împotriva rivalei CSA Steaua, scor 3-0, victorie care îi menţine pe ”câini” în lupta pentru promovare directă. Prezent la flash-interviu în urma meciului, Ovidiu Burcă a vorbit la superlativ despre echipa sa.

Într-un final, după a treia încercare, Dinamo a reuşit să o învingă pe rivala CSA Steaua, obţinând o victorie cu 3-0 pe Arena Naţională, într-o atmosferă incendiară.

Prestaţia ”câinilor” l-a mulţumit pe deplin pe Ovidiu Burcă. Tehnicianul le-a dedicat rezultatul fanilor şi i-a lăudat pe fotbalişti pentru jocul reuşit.

Antrenorul lui Dinamo i-a ironizat pe cei de la Steaua, cărora le-a amintit că joacă fără obiectiv, şi a povestit cum a ajuns echipa din Ştefan cel Mare să dea lovitura cu Ghezali.

Burcă exultă după victoria cu Steaua

O victorie importantă, o dedic suporterilor, pentru că Dinamo a renăscut datorită lor şi azi, la 75 de ani de la înfiinţarea clubului, secţia de fotbal le-a oferit acest cadou.

Odată cu victoria asta, cred că mi-am recăpătat mândria că sunt dinamovist. Pierdusem de două ori cu ei, îi feicit pe băieţi că au crezut în ei.

Nu aveau cum să aibă mai multă forţă si rezilienţă ca noi, au un obiectiv mai puţin important, au intrat în play-off doar să ne încurce, noi luptăm pentru un obiectiv mare.

A fost un meci foarte bun, îi felicit pe băieţi. Unele victorii sunt mai dulci, o să sărbătorim 24 de ore, după care toată atenţia e spre ultima etapă.

”Dorim să promovăm direct, dar nu depindem doar de noi”

Dorim să promovăm direct, dar nu depindem doar de noi. Întotdeauna realitatea a bătut calculele.Trebuie să rămânem lucizi, calmi, nu vrem să ne pierdem capul.

Mai avem un meci, trebuie să îl gestionăm bine. Sunt dinamovişti acolo (n.r. la Iaşi), dar dincolo de simpatii, îţi doreşti ca echipa ta să câştige, nu cred că ne va face nimeni niciun cadou.

Povestea lui Ghezali e una intereseantă, rămăsese liber de contract, se antrena cu selecţionata jucătorilor francezi fără contract, aveam acolo un băiat, ni l-a propus si am decis să îl luăm.

I-am acordat multa aenţie, are un caracter puternic, mi-a fost un profesor bun, au fost multe momente când am vrut să renunţ.

E un băiat foarte motivat să reuşeaşcă, cred că l-am ajutat şi eu să reuşească”, a declarat Ovidiu Burcă, după victoria cu CSA Steaua.

Afla mai multe despre: ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare