Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre CSA Steaua: ”Această creaţie comunistă e o ofensă. Cineva va răspunde penal. Steaua a jucat duminică” | EXCLUSIV

MM Stoica, despre CSA Steaua: ”Această creaţie comunistă e o ofensă. Cineva va răspunde penal. Steaua a jucat duminică” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre Dinamo şi CSA Steaua, MM Stoica a lansat un nou atac la adresa clubului susţinut de MApN, numind echipa din Liga 2 ”o creaţie comunistă” şi sugerând că cineva va plăti în instanţă pentru existenţa acesteia.

Aflată la al doilea sezon în Liga 2, CSA Steaua a reuşit, până acum, o impresie şi mai bună decât în ultima stagiune, când s-a clasat pe locul al patrulea în play-off.

Momentan, ”militarii” se află pe locul secund în clasament, dar, din nou, nu au drept de promovare, astfel că poziţia lor înaltă nu reprezintă mai nimic.

”Această creaţie comunistă e o ofensă. Cineva va răspunde penal. Steaua a jucat duminică”

Luni, Dinamo avea să primească vizita Stelei, în a treia ediţie a ”Eternului derby” din Liga 2, în etapa cu numărul opt din acest play-off.

Prezent în studioul Orange Sport înaintea debutului partidei, MM Stoica a lansat un nou atac la adresa celor de la CSA şi a numit formaţia din Liga 2 ”o creaţie comunistă”.

Oficialul FCSB a sugerat că cineva trebuie şi va ajunge să plătească în instanţă pentru existenţa echipei şi a afirmat că Steaua a jucat duminică, împotriva CFR-ului, în faţa unui număr record de spectatori.

Ce a spus MM înainte de Dinamo - Steaua

Nu m-am uitat niciodată la meciuri (n.r. ale Stelei). (n.r. de ce?) Pentru că eu consider că echipa asta... în afara faptului că Peluza Sud o cunosc şi chiar i-am apreciat tot timpul, le-am apreciat verticalitatea, chiar dacă niciodată nu am avut o relaţie foarte bună cu ei, cred că această creaţie o creaţie comunistă şi e o ofensă la adresa noastră.

Ce o echipă care nu are viitor să cheltuie foarte mulţi bani din bugetul statului... o ofensă. Şi cred că, până la urmă, cineva va răspune penal pentru asta. Nu pot să mă uit la asta.

(n.r. mergeţi pe ideea că nu vă interesează Steaua) Nu, Steaua mă interesează, a jucat aseară (n.r. duminică), 1-0 cu CFR, 42.439 nu e un număr de telefon, e numărul de spectatori care au fost aseară pe Arena Naţională”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Pentru a mai putea spera la promovarea directă, Dinamo are nevoie de o victorie împotriva rivalei. Partida, transmisă în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare