Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul dintre Dinamo şi CSA Steaua cu o zi înainte de startul partidei. Câţi spectatori sunt aşteptaţi la ora meciului

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul dintre Dinamo şi CSA Steaua cu o zi înainte de startul partidei. Câţi spectatori sunt aşteptaţi la ora meciului

Liga 2

Comentarii

Dinamo continuă lupta pentru promovarea directă în Superligă, iar următorul meci al ”câinilor”, contra Stelei poate menţine vii speranţele echipei lui Burcă.

Dinamo are de luat o revanţa în faţa Stelei, după ce ”militarii” au câştigat ambele dueluri direct cu ”câinii” în acest sezon competiţional. Echipa antrenată de Daniel Opriţa vine se alfă pe locul doi în play-off-ul Ligii 2 cu 49 de puncte, dar fără drept de promovare. În ultima etapă, steliştii au fost umiliţi pe terenul Politehnicii Iaşi, scor 1-5. De cealaltă parte, victoria de la Galaţi îi ţine în viaţă pe dinamovişti în duelul cu Oţelul pentru locul ce asigură promovarea directă.

15.000 de spectatori sunt aşteptaţi la meciul dintre Dinamo şi Steaua

Conform Sport.ro,  până în acest moment au fost vândute 10.000 de bilete. Aceeaşi sursă relatează că, organizatorii se aşteaptă ca la ora partidei, 15.000 de spectatori să fie prezenţi pe Arena Naţională. La partida din urmă cu o lună din Ghencea au asistat 21.500 de fani, număr ce probabil nu va di doborât la meciul de pe 15 mai. 

În acest moment, Dinamo se află pe locul patru în play-off cu 43 de puncte, la trei lungimi distanţă de Oţelul. 

 

 

 

Afla mai multe despre: dinamosteaua 

viewscnt
Articole similare