Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni continuă lupta la promovare. Metz a reuşit o victorie crucială în Ligue 2: ”Să dai gol este cel mai greu lucru în fotbal”

Ladislau Boloni continuă lupta la promovare. Metz a reuşit o victorie crucială în Ligue 2: ”Să dai gol este cel mai greu lucru în fotbal”

Stranieri

Comentarii

Tehnicianul român al celor de la Metz, Ladislau Boloni (70 de ani), a tras concluziile după o victorie extrem de importantă reuşită de echipa sa în ceea ce priveşte lupta la promovare ce se dă în liga a doua franceză.

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a reuşit să obţină o victorie importantă, cu Grenoble, scor 1-0, în etapa a 35-a din liga a doua din Franţa.

Datorită acestei victorii, Metz ocupă în continuare locul 3, dar a acumulat 65 de puncte şi s-a apropiat la o lungime distanţă de Bordeaux, echipa la care este legitimat Alexi Pitu şi ocupanta locului 2. Lider în Ligue 2 este Le Havre, la multe puncte în faţă.

Astfel, cei doi români din liga a doua din Franţa, antrenorul Ladislau Boloni şi jucătorul Alexi Pitu, sunt adversari direcţi pentru promovarea în elita fotbalului din Hexagon.

Ladislau Boloni continuă lupta la promovare. Metz, 22 de meciuri la rând fără eşec în Ligue 2

La finalul meciului cu Grenoble, tehnicianul în vârstă de 70 de ani s-a arătat foarte mulţumit de victoria la limită reuşită de Metz, dar a atras atenţia şi asupra unor aspecte ale jocului care nu i-au plăcut.

”Să dai gol, acesta este cel mai greu lucru în fotbal. Cel mai important e că ne-am creat multe ocazii. Golul nostru din prima repriză a fost valabil...

Ofensiv, am avut o evoluţie bună, deşi e adevărat că n-am pus punctul pe i. Mulţumit de rezultat, însă nu uit că puteam evita cele două-trei ocazii ale lui Grenoble.

Trebuie să ştim să ne concretizăm şansele şi că anumiţi jucători au fost mai puţin prezenţi pe teren”, a declarat Boloni, după meci.

Ladislau Boloni a fost instalat pe banca celor de la Metz în luna iunie a anului trecut, iar acum a ajuns la o serie de 22 de meciuri la rând fără eşec în campionat.

Recent, antrenorul român a apărut într-o fotografie de colecţie cu un fost elev de-al său, ajuns între timp campion mondial: Raphael Varane.

Afla mai multe despre: ladislau bolonimetzligue 2 

viewscnt
Articole similare