Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Arena Naţională nu are aviz ISU. Categoric se poate întâmpla o tragedie, moare toată lumea”. Acuzaţii scandaloase în legătură cu cel mai mare stadion din ţară

”Arena Naţională nu are aviz ISU. Categoric se poate întâmpla o tragedie, moare toată lumea”. Acuzaţii scandaloase în legătură cu cel mai mare stadion din ţară

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir a lansat acuazaţii scandaloase la adresa constructorilor Arenei Naţionale. Fostul şef de la LPF susţine că o tragedie se poată produce pe cel mai mare stadion din ţară, care ar funcţiona în prezent şi fără avizul ISU, adică autorizaţie de securitate la incendiu.

Conform lui Dumitru Dragomir, o tragedie uriaşă ar putea avea loc pe Arena Naţională, din cauza faptului că cei care au construit stadionul ar fi încercat să mai taie din costuri.

Fostul şef al LPF, care încă se afla în funţie în perioada în care a fost construită noua casă a echipei naţională, susţine că nu există scări de acces în subsol, doar lifturi.

”Nu are aviz ISU. Categoric se poate întâmpla o tragedie, moare toată lumea”

Constructorul ar fi luat decizia de a ”tăia” scările din proiect pentru a salva două milioane de dolari, absenţa scărilor fiind şi motivul pentru care Arena Naţională ar avea avea aviz ISU.

Dragomir susţine că a insista ca scările să fie păstrate în proiect, dar fără succes, şi a afirmat, convins, că dacă două maşini iau foc în subsol, atunci toate persoanele aflate acolo vor muri.

Acuzaţii scandaloase în legătură cu Arena Naţională

Tot este o greşeală nemaipomenită, Stadionul Naţional nu are scări de acces de la subsol, la etajul 1 sau la parter. Dacă se întâmplă o nenorocire în subsolul stadionului, crapă toţi.

Constructorul, ca să facă o reducere de 2 milioane de dolari a anulat scările. Este singurul stadion de aşa natură. A lăsat doar două lifturi. Şi văd că încă nu au rezolvat.

Nu are aviz ISU. Arena Naţională nu are aprobarea ISU. Pompierii nu pot să dea niciodată aprobare dacă nu există scări. Se joacă fără. Dacă nu este aşa, fac pariu pe ce vrei. 

Atât m-am zbătut să nu anuleze scările. Nu ştiu cum se joacă meciurile. Categoric se poate întâmpla o catastrofă. Dacă ard două maşini din subsol, moare toată lumea acolo.

Şi acolo este parcarea. Când îţi dă bilet, ai parcarea jos. De acolo urci doar cu liftul. Scările sunt astupate, nu poţi să urci pe ele. Ce să mă bag? O să îmi spună că o să fur banii statului”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

  • Arena Naţională a fost inaugurată în 2011 şi are o capacitate de 55,634 de locuri
  • Reputata firmă Construcţii Erbaşu a construit stadionul

Afla mai multe despre: arena naţională 

viewscnt
Articole similare