Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îi ţine pumnii unei echipe din Superligă să nu retrogradeze: ”Îţi spun foarte sincer, îmi doresc să scape” | EXCLUSIV

MM Stoica îi ţine pumnii unei echipe din Superligă să nu retrogradeze: ”Îţi spun foarte sincer, îmi doresc să scape” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerii suferite de Chindia Târgovişte pe terenul lui U Cluj, MM Stoica a recunoscut că le ţine pumnii dâmboviţenilor să reuşească menţinerea în Superligă, întrucât nu îşi doreşte ca Toni Petrea (48 de ani) să retrogradeze.

Plecat de la FCSB la începutul acestui sezon, după ce a obţinut doar o remiză şi două înfrângeri în primele trei meciuri ale sezonului, Toni Petrea a făcut rapid pasul la ultima clasată din Superligă din acea vreme, Chindia Târgovişte.

A urmat o serie de opt meciuri fără înfrângere în campionat pentru dâmboviţeni, care deveniseră, brusc, candidaţi la play-off, mai degrabă decât favoriţi la retrogradare.

”Îţi spun foarte sincer, îmi doresc să scape”

Dar, uşor, uşor, rezultatele s-au tot înrăutăţit, iar, la momentul actual, doar un punct o desprte pe Chindia de FC Argeş, aflată pe primul loc direct retrogradabil.

Echipa din Târgovişte nu mai are şanse de a se salva direct, dar încă poate ajunge la baraj, atât timp cât piteştenii nu o înving pe U Craiova 1948, iar cele două echipe reuşesc acelaşi rezultat în ultima etapă.

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerii suferite de formaţia pregătită de Toni Petrea împotriva lui U Cluj, MM Stoica a recunoscut că speră ca fostul său colaborator de la FCSB să nu retrogradeze.

MM Stoica îi ţine pumnii Chindiei să nu retrogradeze

Îţi spun foarte sincer, eu imi doresc, pentru Toni, ca Târgovişte să scape. Uite, acum, o să inaugureze si stadionul... nu ştiu dacă a contat ce voiau conducătorii clubului, dar e cumplit.

Dacă stadionul e gata de mai de mult si să nu joci cu Petrolul pe stadionul tău, să joci, unde, în deplasare meciul acasă la Petrolul. Să le mai dai şi ocazia să vină suporterii, că le-au dat şi bilete, Petrolul a jucat acasă.

Du-i oriunde, la Buzău, oriunde. Uite ce se întâmplă. FC Argeş are şanse mici să câştige etapa asta, dar apoi joacă acasă, cu Petrolul, echipă care şi-a cam terminat campionatul. Iar Chindia are un meci ft greu in ultima etapă cu Voluntari, acasă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Partidele din ultima etapă ale play-out-ului vor putea fi urmărite, în direct, pe canelele Orange Sport şi pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare