Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene desprinse dintr-un coşmar în Bănie! Atacaţi cu toporul de rivali, suporterii Farului şi ai lui U Craiova 1948 s-au ”baricadat” într-un local

VIDEO | Scene desprinse dintr-un coşmar în Bănie! Atacaţi cu toporul de rivali, suporterii Farului şi ai lui U Craiova 1948 s-au ”baricadat” într-un local

Fotbal intern

Comentarii

În urma remizei dintre Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, în spaţiul public au apărut imagini parcă desprinse dintr-un coşmar. ”Gogoaşă”, membru al galeriei lui U Craiova 1948, şi suporteri ai Farului au fost atacaţi cu un topor de fani ai rivalei din oraş.

Pasul greşit făcut de Farul Constanţa împotriva Universităţii Craiova poate reprezenta relansarea luptei la titlu, atât timp cât FCSB reuşeşte să o învingă pe CFR Cluj, în derby-ul de duminică.

Liderul a condus o bună parte din meci şi a fost la un pas de a obţine trei puncte extrem de importante în Bănie, dar greşelile lui Denis Alibec şi Kevin Boli l-au costat pe Gică Hagi în final.

Andrei Ivan a reuşit să egaleze de la punctul cu var în ultimele minute, iar oltenii au împins în continuare, dar nu au reuşit să mai scoată nimic mai mult decât un punct, în ciuda ocaziilor avute, tabela arătând 1-1 la sfârşit.

Scene desprinse dintr-un coşmar în Bănie

Spiritele au fost încinse la Craiova încă dinaintea partidei, iar, duminică, au apărut în spaţiul public imagini parcă desprinse dintr-un coşmar, cu câţiva suporteri ai echipelor locale şi Farlui în prim plan.

În video-ul prezentat, renumitul ”Gogoaşă”, membru al galeriei lui U Craiova 1948, este ţinta unui atac cu toporul, din partea fanilor rivalei din oraş, acesta aflându-se într-un local cu mai mulţi suporteri ai Farului.

Din fericire pentru aceştia, ”Gogoaşă” şi un alt ultras au reuşit să închidă la timp uşa şi să se apere de atacatori, care veniseră cu cagule pe faţă şi un topor la faţa locului.

Suporterii olteni, împărţiţi în două tabere

În cele din urmă, ”Gogoaşă” şi fanii Farului au fost lăsaţi în pace de cei de la Universitatea Craiova, dar imaginile nu fac oricum deloc cinste suporterilor olteni.

Proababil cel mai nou derby din fotbalul românesc, întrucât s-a jucat pentru prima dată de abia în sezonul trecut, derby-ul Craiovei s-a lăsat cu scandal după fiecare ediţie a sa.

Violenţele între fani, spectacolele pirotehnice şi intrările ”sănătoase” nu au lipsit până acum de la niciuna dintre partidele dintre cele două rivale.

Afla mai multe despre: atac topor 

viewscnt
Articole similare