Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist al CFR-ului şi-a accidentat coechipierul în derby, în urma unei intrări criminale! Targa a fost imediat adusă la margine

VIDEO | Un fotbalist al CFR-ului şi-a accidentat coechipierul în derby, în urma unei intrări criminale! Targa a fost imediat adusă la margine

CFR Cluj

Comentarii

Denis Kolinger (29 de ani) l-a accidentat pe Cristoper Braun (31 de ani) în derby-ul cu FCSB, în urma unei intrări criminale. Neamţul se afla într-un duel cu Florinel Coman (25 de ani), în momentul în care coechipierul său l-a ”faultat” din plin.

VIDEO | Un fotbalist al CFR-ului şi-a accidentat coechipierul în derby

Prima repriză a derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj nu a oferit un mare spectacol fotbalistic, fiind mai degrabă marcată de o serie de intăriri şi atacuri cinice din partea ambelor echipe.

Spre finalul primei părţi, o fază cu adevărat halucinantă a avut loc: Cristopher Braun a fost nevoit să părăsească terenul, după ce a fost accidentat de propriu său coechipier!

Denis Kolinger a încercat să îl ajute pe neamţ într-un duel cu Florinel Coman, dar tot ce a reuşit a fost să îl rănească pe fundaşul care oricum îi ţinea locul accidentatului Cristi Manea.

Targa a fost imediat adusă la marginea terenului, dar Braun a încercat să rămână în teren, înainte de a realiza că nu mai poate continua şi a fi înlocuit cu Andrei Peteleu.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare