Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de Petrescu înaintea derby-ului l-a suprins pe Panduru: ”E ciudat”. Pronosticul fostului ”tricolor” pentru FCSB - CFR | EXCLUSIV

Decizia luată de Petrescu înaintea derby-ului l-a suprins pe Panduru: ”E ciudat”. Pronosticul fostului ”tricolor” pentru FCSB - CFR | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a dezvăluit că decizia lui Dan Petrescu de a îl titulariza pe Emmanuel Yeboah (20 de ani) pentru derby-ul cu FCSB l-a luat prin surprindere, în contextul în care ghanezul nu a mai evoluat foarte mult în acest an.

FCSB poate relansa cu adevărat lupta la titlu cu o victorie împotriva rivalei CFR Cluj, după ce liderul Farul Constanţa a făcut un pas greşit în Bănie şi a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

În opinia lui Basarab Panduru, vicecampioana este favorită împotriva formaţiei pregătite de Dan Petrescu, în condiţiile în care campioana a dat dovadă de slăbiciuni în acest play-off.

FCSB, favorită cu CFR

FCSB pare favorită în seara asta, CFR nu merge bine în ultimul timp, FCSB da. La prima vedere pare că FCSB va câştiga, dar hai să vedem, că nu ştim...”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Andrei Vochin a dezvăluit că este de acord cu fostul ”tricolor” şi a punctat că cei de la CFR Cluj nu au mai arătat în niciunul dintre ultimele şase sezoane la fel de rău ca în acesta.

Eu mă aştept la un meci închis, mi-ar fi greu să îmi imaginez cum arată CFR jucând un meci deschis. FCSB nu mi-a arătat că poate juca un meci deschis întreg în sezonul ăsta.

Cred că niciodată în ultimii cinci ani, FCSB nu a întâlnit într-un meci cu miză un CFR mai slab ca sezonul ăsta”, a adăugat Andrei Vochin.

Decizia luată de Petrescu înaintea derby-ului l-a suprins pe Panduru

În plus, una dintre deciziile importante luate de Dan Petrescu l-a luat prin surprindere pe Panduru, care a recunoscut că i s-a părut ”ciudat” că ”Burscul” a ales să îl titularieze pe Emmanuel Yeboah.

După transferul ratat la Slavia Praga, ghanezul nu a mai arătat precum el însuşi, iar decizia de a îl include în primul 11 s-ar putea dovedi a fi greşită.

 

Defensiv stau bine, patru juc în apărare, trei închizători... ce vrea cu Yeboah? Are viteză, vrea să prindă pe contraatac FCSB? Krasniqi şi Fica nu au, singurul e Yeboah.

Surprinzător că joacă Yeboah, a jucat început, apoi a plecat să se transfere la Slavia, după care nu mai e nimic. E puţin ciudat”, a adăugat Panduru.

Duelul dintre FCSB şi CFR Cluj va putea fi urmărit în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare