Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baie de mulţime după FCSB - CFR Cluj. Cum a reacţionat MM Stoica, când a fost pupat pe ceafă de un suporter: "Şeful României, să batem acolo, că nu mai pot" | VIDEO

Baie de mulţime după FCSB - CFR Cluj. Cum a reacţionat MM Stoica, când a fost pupat pe ceafă de un suporter: "Şeful României, să batem acolo, că nu mai pot" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Entuziamsul a domnit printre suporterii FCSB, după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0. La final, echipa în frunte cu Mihai Stoica a făcut poze cu suporterii, iar un moment fabulos l-a avut în prim-plan pe managerul general.

Un suporter l-a pupat pe Mihai Stoica după FCSB - CFR Cluj. "Şeful României, să batem acolo, că nu mai pot"

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul. Posibila "finală" a campionatului se joacă duminică, la Ovidiu, între Farul şi FCSB, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

După ce cei 42.000 de spectatori au impresionat pe Arena Naţională cu atmosfera făcută, FCSB i-a răsplătit cu victoria împotriva campioanei en titre, dar şi cu o sesiune de autografe şi fotografii în afara celui mai mare stadion din ţară. 

Mai mulţi suporteri s-au strâns lângă autocarul FCSB, unde i-au aşteptat pe jucători şi pe Mihai Stoica. 

La un moment dat, un suporter pătimaş s-a pozat cu conducătorul, l-a pupat pe ceafă, apoi i-a transmis un mesaj. 

"Şeful României, să batem acolo (n.r. - pe Farul la Ovidiu). Să batem acolo, că nu mai pot", a strigat fanul, în timp ce MM Stoica a fost amuzat de moment. 

Mesajul lui Mihai Stoica, după FCSB - CFR Cluj 1-0

”Cu o asemenea susţinere (cum doar steliştii pot oferi), cu inimă şi suferinţă, am ajuns să jucăm finala.

Aşa se întâmplă şi când beneficiezi de un arbitraj impecabil. Anul trecut nu s-a putut. Nici anul ăsta în playoff.

3 penalty-uri refuzate cu Craiova acasă + masacrul din Giuleşti = 5 puncte pierdute.

Vrem doar imparţialitate etapa viitoare. Vrem respect. Pentru fotbalişti şi pentru cei 42.439 + câteva milioane. De restul se vor ocupa ai noştri”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicafcsb cfr cluj 1-0 

viewscnt
Articole similare