Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 1-0. Coman a marcat golul care a făcut diferenţa. Vicecampioana s-a apropiat la un punct de Farul

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 1-0. Coman a marcat golul care a făcut diferenţa. Vicecampioana s-a apropiat la un punct de Farul

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a reuşit o victorie extrem de importantă cu CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a opta din play-off-ul Superligii. Golul izbăvitor a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 49. Acum, pe FCSB şi liderul Farul le despart un singur punct, iar cele două se întâlnesc etapa viitoare.

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 1-0 (Coman 49)

Min 90+3. Final de meci. FCSB obţine o victorie vitală în lupta la titlu cu Farul.

Min 83. Ocazie FCSB. Compagno trimite cu capul, dar mingea e reţinută de Scuffet.

Min 70. Schimbare FCSB. Iese Coman, intră Pantea.

Min 70. Ocazie CFR. Cvec prinde un şut năprasnic, care, uşor deviat, izbeşte bara porţii lui Târnovanu şi cade fix în faţa porţii.

Min 62. Schimbare FCSB. Iese Miculescu, intră Compagno.

Min 59. Ocazie CFR. Cvek trimite cu capul foarte aproape de poarta lui Târnovanu. Mingea se duce în plasa laterală.

Min 50. Galben FCSB. Coman, marcatorul golului, este avertizat şi cu un ”galben” deoarece îşi dă tricoul jos în timp ce sărbătoreşte reuşita.

Min 49. GOOOL FCSB. Florinel Coman este lansat de Olaru, trece în viteză de Kolinger şi îl ”execută” cu sânge rece pe Scuffet.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 46. Schimbare FCSB. Iese Cordea, intră Octavian Popescu.

Min 45+6. Pauză.

Min 43. Schimbare CFR. Iese Krasniqi, intră Petrila.

Min 42. Schimbare CFR. Braun nu mai poate şi este înlocuit cu Peteleu.

Min 40. Ocazie FCSB. Coman are cea mai mare şansă de gol a primei reprize, a cărui lovitură de cap este scoasă incredibil de Scuffet. Totuşi, se dă fault în atac.

Min 37. Fază meci CFR. În încercarea de a ajunge la un adversar, Kohlinger are un atac dur, fără intenţie, asupra coechipierului său, Braun, care se resimte grav. Este solicitată inclusiv targa pentru a-l scoate de pe teren, dar nu mai este nevoie.

Min 31. Ocazie FCSB. Miculescu are o fază individuală, dar şutul său este moale şi reţinut de portarul advers.

Min 22. Ocazie FCSB. Ovidiu Popescu trimite mult peste poartă, dintr-o poziţie foarte bună, din interiorul careului.

Min 17. Ocazie FCSB. Ovidiu Popescu încearcă un şut de la marginea careului, dar trimite departe de poarta lui Scuffet.

Min 11. Ocazie CFR. Krasniqi are prima oportunitate de gol pentru oaspeţi, dar finalizează şi el foarte slab.

Min 9. Ocazie FCSB. Cordea are un şut cu piciorul stâng, dar care nu îi pune probleme lui Scuffet.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Şut, Olaru – Cordea, Miculescu, Coman; Rezerve: A. Vlad, Octavian Popescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Compagno; Antrenor: Elias Charalambousâ
  • CFR: Scuffet – Braun, Kolinger, Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Fica, Yeboah, Krasniqi; Rezerve: Sava, Peteleu, Yuri, Hoban, Bordeianu, Petrila, Bîrligea, Maglia, Janga; Antrenor: Dan Petrescu

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj este capul de afiş al zilei de duminică din Superligă, fiind şi ultimul din această etapă cu numărul opt din play-off.

FCSB este condamnată să câştige duelul de pe Arena Naţională pentru a rămâne aproape de Farul.

Liderul campionatului s-a încurcat în partida de sâmbătă cu Universitatea Craiova, din Bănie, acolo unde a remizat scor 1-1.

Astfel, distanţa dintre primele două clasate este de patru puncte, dar poate fi redusă la doar unul singur în cazul în care FCSB iese triumfătoare din duelul cu CFR Cluj.

De partea cealaltă, campioana are cel mai slab sezon din ultimii ani, ocupând doar locul al treilea, şi are nevoie şi ea de o victorie pentru a-şi securiza locul de cupe europene.

Deşi poate părea incredibil, echipa lui Dan Petrescu a reuşit o singură victorie în această ediţie de play-off, 2-1 în Gruia cu Sepsi. Antrenorul campioanei va lipsi de la acest meci deoarece este suspendat după ce a încasat deja patru ”galbene” în play-off.

Se anunţă un duel cu tribunele pline pe Arena Naţională, mai ales că publicul va fi purtat de entuziasmul faptului că Farul s-a încurcat în Bănie.

În celelalte meciuri directe din acest sezon, FCSB este neînvinsă cu CFR Cluj, reuşind două victorii cu 1-0, în sezonul regular, în timp ce în disputa din turul play-off-ului a fost egal, 1-1, în Gruia.

Afla mai multe despre: fcsb cfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare