Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au frecat la ochi! Ce au observat la Coman după ce şi-a dat jos tricoul la golul marcat: "Nu sunt împotriva celor care au asta" | VIDEO

S-au frecat la ochi! Ce au observat la Coman după ce şi-a dat jos tricoul la golul marcat: "Nu sunt împotriva celor care au asta" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) impresionează la FCSB atât cu forma arătată în ultimele luni la echipă, cât şi cu transformarea fizică de după accidentările repetate. La Minutul 91, experţii i-au admirat fizicul pe atacantul îl lucrează cu atenţie şi n-au trecut peste tatuajul imens de pe spate.

Florinel Coman i-a impresionat după ce şi-a dat jos tricoul la golul marcat în FCSB - CFR Cluj 1-0

"Mbappe" a produs şapte goluri ale FCSB în acest play-off. El a marcat de patru ori şi a oferit assist în trei rânduri. Florinel Coman a fost erou şi în FCSB - CFR Cluj, scor 1-0, victorie care i-a permis echipei antrenate de Elias Charalambous să se apropie la un punct de Farul Constanţa. 

La reuşita de pe Arena Naţională, Florinel Coman şi-a expus atât fizicul lucrat la sală, cât şi tatuajul imens, care i-a fascinat pe Viorel Moldovan şi Basarab Panduru. 

În spirit de glumă, aceşti au încercat să desluşească semnificaţia. 

  • Dan Panduru: Chiar face bine la sală, se antrenează. 
  • Dan Udrea: Un tatuaj imens pe spate. 
  • Viorel Moldovan: Mie îmi place. Sunt fan tatuaje. Am trei, dar dacă aş fi mai tânăr mi-aş face mai multe. Îmi place foarte mult şi nu sunt împotriva celor care au. 
  • Basarab Panduru: Nici eu nu sunt, dar nu am tatuaje. 
  • Dan Udrea: E cap de leu? Nu e leu. 
  • Constantin Zotta: E pisică. 
  • Dan Udrea: Cum să fie pisică? (n.r. - toţi cei prezenţi în platou râd)
  • Viorel Moldovan: E tigru. 
  • Panduru: Eu zic că e cap de leu. 
  • Viorel Moldovan: Vorba lui Pandi. Are şi ce să arate. Ca fizic e ţeapăn. 
  • Basarab Panduru: Hai, mă, că e leu. Tigru, leu. 

Florinel Coman, după FCSB - CFR Cluj 1-0: "Am dorit să demonstrăm că ne dorim să fim campioni"

Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, speră ca formaţia sa să câştige titlul de campioană în acest sezon, după ce a adus golul victoriei contra campioanei en titre, CFR Cluj. 

„Am avut un meci decisiv, o primă finală pe care am tratat-o foarte bine A fost un joc reuşit, un joc bărbătesc, pe care l-am câştigat. Nu a fost un joc slab în prima repriză, am avut două ocazii. Am dorit să demonstrăm că ne dorim să fim campioni şi nu  ne e frică de lucrul ăsta. Cred că s-a văzut şi la TV, ei au venit aici mai mult pentru egal, dar noi am câştigat.

La gol a fost o pasă extraordinară a lui Darius, am scăpat singur, am avut timp să-l văd pe portar, am avut timp să mă duc în lateral şi să dau la poartă. M-am pregătit în aşa fel încât să demonstrez pe teren, sunt într-o formă bună dar nu contează individualizările, trebuie să câştigăm. Sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o echipă foarte dificilă. 42.000 de mii de oameni în tribună au venit să vadă FCSB, să vadă o victorie şi să ne vadă campioni”, a declarat Florinel Coman la finalul meciului câştigat de FCSB duminică seara, scor 1-0, împotriva lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbfcsb cfr cluj 1-0florinel coman tatuajflorinel coman fizic 

viewscnt
Articole similare