Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, OUT din lupta pentru titlul. Clujenii nu mai au şanse în lupta pentru câştigarea Superligii. România va avea o nouă campioană după şase ani

CFR, OUT din lupta pentru titlul. Clujenii nu mai au şanse în lupta pentru câştigarea Superligii. România va avea o nouă campioană după şase ani

Superliga

Comentarii

CFR a cedat pe terenul FCSB-ului în a opta etapă din play-off-ul Superligii, scor 0-1 şi nu mai are şanse la câştigarea titlului.

Echipa antrenată de Dan Petrescu se află pe locul trei în Superligă cu 39 de puncte, la opt lungimi distanţă de liderul Farul, cu doar două etape rămase de disputat. Astfel, titlul de campioană se va disputa între FCSB şi Farul Constanţa.

CFR a dominat primul eşalon fotbalistic al româniei în ultimele cinci sezoane, perioadă în care s-a încoronat campioana României în fiecare an. Hegemonia CFR-ului a început pe 20 mai 2018, odată cu victoria echipei pregătite la acea vreme de Toni Conceicao pe teren propriu contra Viitorului, scor 1-0.

Atunci, CFR s-a încoronat campioană după şase ani de secetă.

Au ratat şansa de a egala recordul de titluri consecutive

Seria fantastică de titluri consecutive a CFR-ului este a doua cea mai lungă hegemonie din istoria fotbalului românesc. Doar Steaua a câştigat trofeul de campioană de mai multe ori la rând titlul ( de şase ori), între 1992 şi 1998. 

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană de opt ori, în 2008, 2010, 2012. 2018, 2019, 2020, 2021 şi 2022. 

Afla mai multe despre: cfrdan petrescu 

viewscnt
Articole similare