Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A vrut sau n-a vrut? Cum a explicat Olaru pasa decisivă pentru golul lui Coman: "Am ştiu că CFR are fundaşi lenţi"

A vrut sau n-a vrut? Cum a explicat Olaru pasa decisivă pentru golul lui Coman: "Am ştiu că CFR are fundaşi lenţi"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 1-0 în meciul cu CFR Cluj şi a venit la un singur punct în spatele liderului Farul Constanţa. Florinel Coman a marcat unicul gol al partidei de pe Arena Naţională, după o pasă venită de la Darius Olaru.

"L-am văzut pe Coman că stă acolo şi aşteaptă, ştiam că fundaşii lor sunt lenţi, a stat bine acolo şi a marcat, mă bucur că ne-a ieşit bine. Am ştiu să ne apărăm foarte bine în acest play-off, am arătat mai multă maturitate în aceste meciuri.

Primim sfaturi bune de la staff-ul tehnic, dar ne-am mai maturizat şi noi în teren. Presiunea mai mare este pe noi, ei au mai multe rezultate la îndemână, dar mai avem două finale şi sperăm să ridicăm noi trofeul la final" , a declarat Darius Olaru.

FCSB - CFR Cluj 1-0

FCSB a învins-o, duminică, pe teren propriu, pe CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de liderul Farul.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Şut (I. Cristea 85), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Miculescu (Compagno 62), Fl. Coman (Pantea 70)
  • CFR CLUJ: Scuffet – Braun (Peteleu 42), Kolinger, A. Burcă, Camora - Boateng, Muhar (Bîrligea 61), Cvek – Fică (Maglica 87), Yeboah (Janga 61), E. Krasniqi (Petrila 43)

Afla mai multe despre: olarufcsb 

viewscnt
Articole similare