Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, omul meciului cu CFR şi eroul FCSB-ului în play-off: ”Merităm să fim campioni” | VIDEO

Florinel Coman, omul meciului cu CFR şi eroul FCSB-ului în play-off: ”Merităm să fim campioni” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Eroul celor de la FCSB, Florinel Coman (25 de ani), a tras concluziile după ce a adus victoria în duelul cu CFR Cluj, pe Arena Naţională.

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul.

Unicul gol al partidei de pe Arena Naţională a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 49, care i-a făcut pe cei 42.439 de spectatori prezenţi pe cel mai mare stadion al ţării să explodeze de fericire.

Reacţia lui Florinel Coman, după FCSB - CFR Cluj 1-0: ”Merităm să fim campioni. La Farul, suntem dornici să ne arătăm valoarea” | VIDEO

La finalul jocului, eroul roş-albaştrilor s-a bucurat că a fost declarat omul meciului şi s-a bucurat de rezultatul uriaş în lupta la titlu reuşit de formaţia bucureşteană.

Totodată, Florinel Coman a explicat şi cum a marcat golul care o menţine pe FCSB la un singur punct în spatele Farului, cu care se va duela chiar în etapa viitoare.

”Mă bucur că am fost desemnat omul meciului, dar e mai puţin important. Am avut un meci decisiv, o primă finală pe care am tratat-o foarte bine. Nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. Un joc reuşit, un joc bărbătesc, pe care l-am câştigat.

O primă repriză mai slabă faţă de a doua, dar nu a fost un joc slab nici în prima repriză, am avut două ocazii.

La pauză, ne-am spus că trebuie să luptăm până la final şi că mai avem o repriză în care trebuie să demonstrăm că merităm să fim campioni şi că nu ne e frică de lucrul ăsta.

(n.r. despre golul marcat) A fost o pasă extraordinară a lui Darius, îi mulţumesc. Am scăpat singur, am avut timp să văd portarul, mi-am făcut-o în lateral perfect. Puteam şi acum doi ani, trei ani. Mă simt puternic, fizic stau bine şi am încredere.

Ei au venit aici mai mult pentru un egal. Am câştigat, sunt fericit, nu vreau să vorbesc despre cei de la CFR, ei îşi ştiu problemele, e treaba lor. Mergem la Farul, suntem dornici să ne arătăm valoarea, să ne arătăm curajul”, a declarat Florinel Coman.

În urma acestui rezultat, FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comansuperliga 

viewscnt
Articole similare