Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din partea Farului după victoria FCSB-ului: "Am crezut că va fi 1-1, am crezut că va profita CFR de ultima şansă"

Prima reacţie din partea Farului după victoria FCSB-ului: "Am crezut că va fi 1-1, am crezut că va profita CFR de ultima şansă"

FCSB

Comentarii

Aflată în luptă directă cu FCSB pentru titlul de campioană, Farul Constanţa mai are un singur punct în faţa roş-albaştrilor, după ce vicecampioana a câştigat meciul de pe Arena Naţională, scor 1-0, în faţa CFR-ului.

"Am crezut că va fi 1-1, am crezut că CFR se va prezenta diferit la Bucureşti şi că va profita de această ultimă şansă în lupta pentru titlu.

FCSB a suportat mai bine presiunea, s-a simţit tensiunea şi în teren, am avut foarte puţine ocazii în meci.

E sfârşit de drum pentru CFR cu aceşti jucători, iar acum urmează finala cu titlul pe masă, duminică, la Constanţa" , a declarat preşedintele Farului, Gheorghe Popescu, la Prima Sport.

FCSB - CFR Cluj 1-0

FCSB a învins-o, duminică, pe teren propriu, pe CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de liderul Farul.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Şut (I. Cristea 85), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Miculescu (Compagno 62), Fl. Coman (Pantea 70)
  • CFR CLUJ: Scuffet – Braun (Peteleu 42), Kolinger, A. Burcă, Camora - Boateng, Muhar (Bîrligea 61), Cvek – Fică (Maglica 87), Yeboah (Janga 61), E. Krasniqi (Petrila 43)

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare