Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, chiar înainte de FCSB - CFR Cluj: ”Putem fi martorii unui eventiment unic în fotbalul românesc: titlul pe masă în ultima etapă cu Rapid” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, chiar înainte de FCSB - CFR Cluj: ”Putem fi martorii unui eventiment unic în fotbalul românesc: titlul pe masă în ultima etapă cu Rapid” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duelul dintre FCSB şi CFR Cluj se va juca într-o atmosferă extraordinară pe Arena Naţională, stadion ce a fost umplut până la refuz. De la faţa locului, Mihai Stoica a prefaţat disputa şi a făcut o previziune foarte posibilă pentru finalul sezonului.

FCSB va da piept cu CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei a opta din play-off-ul Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Bucureştenii au şansa de a se apropia la un singur punct de Farul, care s-a încurcat în Bănie şi a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Scenariul ideal pentru FCSB prezis de Mihai Stoica: ”Să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă cu Rapid” | EXCLUSIV

Înaintatea duelului cu campioana CFR Cluj, Mihai Stoica, prezent la Arena Naţională, a vornit în exclusivitate pentru Orange Sport şi s-a arătat copleşit de atmosfera extraordinară de pe cel mai mare stadion al ţării în acest meci.

Totodată, a prezis un scenariu ideal pentru suflarea roş-albastră, unul ce părea improbabil în urmă cu ceva timp.

Astfel, dacă va câştiga cu CFR Cluj, în acestă etapă, şi cu Farul, în runda următoare, atunci FCSB poate cuceri titlul chiar la meciul din ultima etapă, cu Rapid, pe Arena Naţională.

Totodată, Mihai Stoica a dezvăluit pe ce jucători mizează să facă diferenţa în meciul cu CFR.

”Pulsul este extraordinar. De regulă nu a fost aşa. Duminică am alte preocupări în afara fotbalului şi doar câteva ore sunt în priză. Am trăit multe la viaţa mea, dar poate e mai bine aşa.

E foarte important cum ne prezentăm noi. Nu ştiu ce se va întâmpla. Dacă băieţii vor reacţiona bine la presiunea asta, dacă nu aven trac, suntem favoriţi noi.

Victoriile noastre, coroborate cu jocul celorlate rezultate, au dus la această situaţie. Suntem din nou la mâna noastră. A crescut presiunea. Dacă emiţi pretenţii la titlu, trebuie să câştigi astfel de meciuri.

Aceasta e semifinala pentru titlu. Finala ar trebui să fie etapa viitoare. Dacă vom câştiga meciul de acum şi în deplasare cu Farul, atunci putem fi martorii unui eventiment cum nu a mai existat în fotbalul românesc. Să joci cu titlul pe masă în ultima etapă cu Rapid.

Nu am câştigat până acum încă niciun meci cu miză aici cu Dan Petrescu. Sper să nu fie nevoie să intre Compagno, ca să fie 100% la următorul meci. 

Am spus mereu că mă aştept de la Coman şi acum mă aştept (n.r. să decidă meciul). La ultimele antrenamente, am sesizat un plus evident la doi jucatori, David Miculescu şi Andrei Cordea”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

În afară de meciul cu CFR Cluj, FCSB mai are de jucat cu Farul în deplasare şi cu Rapid acasă, în timp ce Farul în ultima etapă se va deplasa pe terenul CFR-ului.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare