Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR dă vina pe ghinion, oboseală şi arbitri după ce a ieşit din lupta la titlu: ”Am avut atâta neşansă în play-off, decizii care nu au fost în favoarea noastră”

CFR dă vina pe ghinion, oboseală şi arbitri după ce a ieşit din lupta la titlu: ”Am avut atâta neşansă în play-off, decizii care nu au fost în favoarea noastră”

CFR Cluj

Comentarii

După înfrângerea suferită pe Arena Naţională, împotriva rivalei FCSB, CFR Cluj a ieşit oficial din lupta pentru titlu. Prezent la flash-interviu în urma meciului în locul suspendatului Dan Petrescu, secundul Costin Curelea a dat vina pe ghinion, oboseală şi arbitri.

CFR Cluj a ieşit oficial din lupta pentru titlu cu două etape rămase din play-off, după ce a fost învinsă de rivala FCSB, scor 1-0, şi a rămas la opt puncte de liderul Farul Constanţa.

Prezent la flash-interviu în urma meciului, întrucât Dan Petrescu a fost suspendat şi nu a stat nici pe banca tehnică, secundul Costin Curelea a tras concluziile pentru campioană.

”Am avut atâta neşansă în play-off-ul ăsta încât nici noi nu ştim ce să mai zicem”

Acesta este de părere că ardelenii au reuşit un joc bun, dar au avut parte de neşansă, ca până acum în play-off, pe lângă faptul că jucătorii ar fi fost şi obosiţi.

În plus, Curelea a sugerat că şi arbitrii din Superligă ar fi de învinuit pentru sezonul ratat al campioanei, care îşi propunea să câştige al şaselea titlu la rând.

CFR dă vina pe ghinion, oboseală şi arbitri după ce a ieşit din lupta la titlu

Dezamăgiţi cumva, pentru că băieţii şi-au făcut treaba, au jucat foarte bine, au făcut tot ce a ţinut de ei, dar, din păcate... au avut puţine ocazii şi, dintr-o minge degajată pe spate, am luat gol.

Oricum merită felicitaţi, atitudinea lor a fost bună, trebuie să câştigăm următorul meci, ne lingem rănile, privim înainte. Din păcate, accidentările ne dau bătăi de cap, tot timpul avem jucători care revin, alţii care se accidentează.

Din păcate, numărul meciurilor disputate de această echipă şi-a spus cuvântul şi oboseala. (n.r. ce s-a întâmplat cu Yuri?) Nu a fost titluar, atât.

(n.r. Coman a spus că CFR juca la egal) Nu neapărat, noi am vrut să jucăm, am încercat, am stat bine, am încercat să ducem cât mai mult acest 0-0 şi să marcăm.

Am avut şi noi situaţiile noastre, din nou acea bară care ne omoară, am avut atâta neşansă în play-off-ul ăsta încât nici noi nu ştim ce să mai zicem.

Nu sunt în măsură să vorbesc de schimbări, mai avem două meciuri, trebuie să le tratăm serios şi să scoatem maxim din ele.

(n.r. ce s-a schimbat pe lângă sezoanale precedente, pe lângă accidentări?) Cred că sunt de ajuns lucrurile asetea!

Pe lângă aceste accidentări, nişte decizii la limită care nu au fost în favoarea noastră deloc şi probabil încă alte lucruri pe care nu le ştiu”, a declarat Costin Curelea, după înfrângerea cu FCSB.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare