Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”CFR nu poate să egaleze, nici nu ştie să joace”. Panduru, concluzie dură în privinţa campioanei după înfrângerea din derby | EXCLUSIV

”CFR nu poate să egaleze, nici nu ştie să joace”. Panduru, concluzie dură în privinţa campioanei după înfrângerea din derby | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

FCSB a reuşit să se apropie la doar un punct de liderul Farul Constanţa, după ce s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu CFR Cluj. Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Basarab Panduru a tras o concluzie dură în privinţa campioanei.

După pasul greşit făcut de Farul Constanţa în această etapă, pe terenul Universităţii Craiova, FCSB avea nevoie de o victorie împotriva campioanei CFR Cluj, pentru a se apropia la doar un punct de lider.

Iar, în faţa unei audienţe record pentru acest sezon, roş-albaştrii au livrat! Echipa pregătită de Elias Charalambous s-a impus cu 1-0, datorită golului marcat de Florinel Coman.

”CFR nu poate să egaleze, nici nu ştie să joace”

”Mbappe de România” a dat lovitura în debutul reprizei secunde, iar apoi roş-albaştrii s-au retras uşor, uşor în propria jumătate, în încercarea de a ţine de avantajul de doar un gol.

Campioana a împins, dar nu a reuşit să egaleze, cea mai mare şansă venind în urma unui şut deviat, care a ”zguduit” transversala porţii apărate de Ştefan Târnovanu.

Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării, Basarab Panduru a evidenţiat faptul că un mare ”merit” pentru rezultat îi aparţine campioanei, nu doar FCSB-ului.

Fostul internaţional român a punctat că fotbaliştii CFR-ului nu par să ştie cum să bage mingea în poartă, încercările lor de a marca fiind aproape complet futile.

Panduru, concluzie dură în privinţa campioanei după înfrângerea din derby

Prima repriză, echilibrată, nu au fost mari ocazii. FCSB deschide scorul prin Coman, după care nu mai joacă şi le dă posibilitatea celor de la CFR să vină peste ei şi să încerce să egaleze.

Doar că CFR nu poate, nici nu ştie să joace, după părerea mea, nu ai cum să ajungi în anumite situaţii şi să dai impresia că nu ştii ce să faci cu mingea când ajungi la careul advers.

Poate ne aşteptam la altceva de la FCSB după golul marcat, dar a reuşit să obţină o victorie importantă în lupta cu Farul”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

După înfrângerea suferită cu FCSB, CFR Cluj a ieşit oficial, matematic, din lupta pentru titlu, în timp ce vicecampioana s-a apropiat la doar un punct de Farul, urmând să înfrunte liderul, la Ovidiu, în următoarea etapă.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare