Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un arbitru din Superligă şi-a recunoscut greşeala în faţa lui Dan Petrescu: ”Mergeam pe tunel şi mi-a zis: `Am greşit`”

Un arbitru din Superligă şi-a recunoscut greşeala în faţa lui Dan Petrescu: ”Mergeam pe tunel şi mi-a zis: `Am greşit`”

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a dezvăluit că a stat de vorbă cu centralul partidei Rapid - CFR Cluj, Marcel Bârsan, la pauza jocului.

Cei doi s-au întâlnit pe holurile stadionului din Giuleşti la pauză, iar tehnicianul a dorit să ştie de ce anume a primit cartonaş galben din partea acestuia.

Dan Petrescu a stat de vorbă cu Marcel Bârsan la pauza meciului Rapid - CFR Cluj

La scorul de 3-1 pentru Rapid, Dan Petrescu nu a mai suportat maniera de arbitraj a lui Marcel Bârsan şi, la o fază în care mingea a părut că l-a lovit în mână pe Junior Morais, a protestat vehement.

Arbitrul a decis că Dan Petrescu va fi potolit doar dacă primeşte un cartonaş galben. L-a primit, însă, coroborat cu galbenul din meciul cu Universitatea Craiova, unde şi acolo a avut de reclamat arbitrajul, Dan Petrescu va fi suspendat pentru următorul joc, cu FCSB.

Dan Petrescu a afirmat că Marcel Bârsan şi-a recunoscut vina şi, automat, ar fi trebuit să anuleze cartonaşul galben acordat, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Fără acel ”galben”, Dan Petrescu ar fi putut fi pe bancă la meciul cu FCSB, din etapa viitoare.

La pauză, Marcel Bârsan mi-a spus: `Recunosc că am greşit`. Mergeam pe tunel şi mi-a zis. Da, dar eu cu galbenul ăla nu sunt pe bancă cu FCSB.

Trebuia să-mi retragă galbenul la pauză, nu? M-am dus să-l întreb de ce mi-a dat galbenul. A avut curajul să recunoască, pe scări, acolo”, a declarat Dan Petrescu la Fotbal Show, de la Prima Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescumarcel barsan 

viewscnt
Articole similare