Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, spectator în tribună la Rapid - CFR, pus să se ridice de pe locul său! Marcat când a auzit ce spune rapidistul din spatele său: "De ce să am probleme?"

Charalambous, spectator în tribună la Rapid - CFR, pus să se ridice de pe locul său! Marcat când a auzit ce spune rapidistul din spatele său: "De ce să am probleme?"

Rapid

Comentarii

Elias Charalambous a fost spectator la începutul lunii, în meciul din Giuleşti dintre Rapid Bucureşti şi CFR Cluj, în play-off-ul Superligii. Antrenorul FCSB a dezvăluit un episod care l-a marcat şi care i-a confirmat că se află în locul potrivit, pentru a-şi continua cariera de antrenor.

Ce s-a întâmplat când Charalambous s-a pus pe locul greşit la Rapid - CFR: "Tipul din spate a zis asta"

Elias Charalambous a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Antrenorul FCSB a vorbit despre cum a ajuns să preia echipa patronată de Gigi Becali, cum au început negocierile şi cum se iau deciziile în cadrul echipei. 

De-a lungul intervenţiei sale, cipriotul a dezvăluit că se înţelege perfect cu Mihai Stoica şi că este un antrenor care pune preţ pe respectul reciproc. De altfel, el a oferit şi un exemplu, atunci când i s-a prezentat poza cu el în Giuleşti, spectator la Rapid Bucureşti - CFR Cluj, scor 3-1. 

Elias Charalambous s-a pus pe un scaun greşit pe arena din Giuleşti, iar persoana care avea bilet pe acel loc i-a spus acest lucru. Însă, antrenorul a fost cucerit de solidaritatea unui rapidist, care a făcut tot posibilul ca rivalul de la FCSB să nu se simtă stânjenit. 

"Nimic, nicio problemă (n.r. - în Giuleşti, la Rapid - CFR). Ba da (n.r. - cineva mi-a zis ceva). Am stat pe un scaun greşit şi un tip a venit şi mi-a zis că e locul lui. Iar tipul din spate a zis <<Vino aici, stai pe locul meu şi eu mă duc să stau acolo unde aveai tu locul>>

Respectul arătat de oamenii de acolo a fost fantastic. Avem respect mare şi asta e bine de şiut. Pentru mine contează enorm. Arată că există maniere în ţară. Nu mă refer strict la Rapid sau FCSB, ci despre întreaga ţară. Pentru mine a contat enorm. 

Am fost încântat. Înainte să merg (n.r. - pe Stadionul Rapid) am auzit că nu e uşor să mergi acolo. De ce să am probleme? 

Dacă îi respecţi pe oameni şi le arăţi respect... Nu o să merg în sectorul fanaticilor, mergi la VIP alături de alţi oameni. Nu le oferi şansa (n.r. - să provoace). Ceea ce oferi, aia primeşti. Dacă îi respecţi, o să fii respectat", a declarat antrenorul FCSB, la SportCast cu Sile

Cu Elias Charalambous pe bancă, FCSB a învins CFR Cluj cu 1-0 şi s-a apropiat la un punct de liderul Farul Constanţa, cu cace va juca duminica următoare, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Câţi ani avea Temwanjera de fapt?". Întrebarea care l-a făcut să râdă pe Charalambous şi la care a răspuns. Gluma internă care circula la FC Vaslui: "Era amuzant"

Afla mai multe despre: rapid cfr clujfcsbelias charalambous fcsbelias charalambous 

viewscnt
Articole similare