Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a adus Giovanni Becali la FCSB - CFR? ”Coman? The best”. Bărbatul misterios care i-a însoţit pe impresari | VIDEO EXCLUSIV

Pe cine a adus Giovanni Becali la FCSB - CFR? ”Coman? The best”. Bărbatul misterios care i-a însoţit pe impresari | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a avut un invitat special la derby-ul FCSB - CFR Cluj, scor 1-0.

Fraţii Becali se pregătesc intens pentru fereastra de transferuri din iarnă. Cei doi asistă deseori la meciurile tari din play-off, la echipele unde au jucători sub contract.

De cele mai multe ori, Giovanni şi Victor Becali sunt însoţiţi de reprezentanţi ai cluburilor din străinătate.

Giovanni Becali, însoţit de un personaj misterios la meciul FCSB - CFR

Giovanni şi Victor Becali n-au lipsit nici de la meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, extrem de important în lupta pentru titlu.

Însă cei doi n-au venit singuri. Ei fost însoţiţi de un bărbat cu prenumele Marco şi care, probabil, a venit în calitatea de reprezentant al unui club din străinătate.

Acesta a venit împreună cu fraţii Becali, cu maşina, şi a urmărit partida alături de aceştia. La final, Giovanni Becali i-a transmis să urce pe locul din faţă.

Fraţii Becali au fost zgârciţi în declaraţii, însă Giovanni Becali a avut grijă să-l laude din nou pe Florinel Coman:

”(Cum a fost meciul?) Extraordinar! Atmosferă, rezultat... fotbal mai puţin, dar a contat rezultatul. (Coman cum vi s-a părut?) Coman? The best”, a comentat Giovanni Becali.

Florinel Coman nu mai are contract de reprezentare cu fraţii Becali, dar vedeta FCSB-ului este dispus să colaboreze cu ei dacă aceştia îi aduc o ofertă tentantă.

Florinel Coman a fost omul meciului cu CFR Cluj

Jucătorul în vârstă de 25 de ani trece printr-o formă excelentă, după ce în ultimii ani a tot fost ţinut în loc de accidentări.

Florinel Coman a fost cel care a marcat şi golul victoriei cu CFR Cluj, după o cursă spectaculoasă. De asemenea, a fost printre cei mai activi jucători de pe teren.

”Mă bucur că am fost desemnat omul meciului, dar e mai puţin important. Am avut un meci decisiv, o primă finală pe care am tratat-o foarte bine.

Nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. Un joc reuşit, un joc bărbătesc, pe care l-am câştigat”, a spus Florinel Coman la finalul partidei.


 

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare