Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replică dinspre FCSB în privinţa arbitrajelor de care a avut parte Farul, înaintea meciului direct pentru titlu: "Dacă trăgeau cu Hagi..."

Replică dinspre FCSB în privinţa arbitrajelor de care a avut parte Farul, înaintea meciului direct pentru titlu: "Dacă trăgeau cu Hagi..."

FCSB

Comentarii

FCSB a transmis public, prin vocea lui Gigi Becali, care sunt arbitrii cu care ar fi mulţumită pe finalul play-off-ului Superligii. În ultimele două etape, echipa bucureşteană întâlneşte Farul, în deplasare, şi Rapid, pe teren propriu.

Gigi Becali, mulţumit de arbitraj pe final de Superligă! Ce a spus despre deciziile luate în partidele Farului

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul.

La o zi distanţă, Gigi Becali a comentat victoria obţinută de FCSB cu CFR Cluj, scor 1-0, a spus ce arbitri şi-ar dori pe teren şi în camera VAR pe final de Superligă şi a dat verdictul în privinţa arbitrajelor de care a avut parte Farul lui Gică Hagi. 

"Eram nervos atunci, am făcut cerere atunci (n.r. - pentru arbitri străini). Faptul că în ultimele etape s-a arbitrat corect, înseamnă că şi Vassaras, şi FRF vor să lase un semnal bun, o imagine bună. 

Nu ai de ce să iei arbitri străini cât timp îl ai pe Colţescu, care e arbitru, el e cel mai bun. Nu greşeşte. Mai e Radu Petrescu, e smerit şi se duce la VAR. E ăsta, Haţegan. Du-te la VAR Haţegan şi nu are ce să greşească. 

Dacă trăgeau cu Hagi, nu mai dădeau 11 metri, nu-l mai eliminau pe Alibec. Nu ştiu ce vor... Vor ca imaginea să se cureţe, că a fost stricată imaginea cu ce a făcut Feşnic. 

Fiecare om să-şi facă meseria lui, să-şi mănânce Vassaras pâinea lui, Burleanu îşi face combinaţiile cu UEFA. Tu doar lasă-mă în pace să nu fiu afectat eu. În rest, vă faceţi ce vreţi voi, încă trei mandate, alţi greci. Vişan, mă chemo la comisii, nu îşi e ruşine?", a spus Gigi Becali, a doua zi după meciul FCSB - CFR Cluj 1-0. 

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: gigi becaligica hagifcsbfarul 

viewscnt
Articole similare