Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeli în lanţ la golul încasat de CFR în derby! După Burcă, un alt coechiper este învinuit: ”I-a fost foarte uşor lui Florinel” | VIDEO EXCLUSIV

Greşeli în lanţ la golul încasat de CFR în derby! După Burcă, un alt coechiper este învinuit: ”I-a fost foarte uşor lui Florinel” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige derby-ul cu CFR Cluj datorită unui gol marcat de Florinel Coman (25 de ani) în debutul reprizei secunde. ”Mbappe de România” a profitat de greşelile în lanţ ale defensivei ardelene, iar campioana a ieşit din lupta la titlu cu două etape rămase.

FCSB a reuşit să se menţină în lupta pentru titlu, după ce a învins-o pe rivala CFR Cluj, scor 1-0, datorită unui gol marcat de cel mai în formă jucător al vicecampioanei, Florinel Coman.

”Mbappe de România” a dat lovitura în startul reprizei secunde, dar, pe cât i se datorează lui un merit pentru reuşită, pe atât este de învinuit şi apărarea CFR-ului pentru greşelile în lanţ comise.

”I-a fost foarte uşor lui Florinel”

Andrei Burcă era poziţionat complet greşit în momentul în care roş-albaştrii au câştigat mingea, în timp ce Denis Kolinger s-a lăsat prea uşor depăşit de adversarul său.

În direct la Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru, Viorel Moldovan şi Constantin Zotta l-au scos vinovat şi pe Simone Scuffet pentru poziţionarea sa, chiar dacă moderatorul Dan Udrea era de părere că italianul a făcut ce a putut pentru a preveni golul care s-a dovedit a fi decisiv.

Greşeli în lanţ la golul încasat de CFR în derby

Moldovan: Eu m-am exprimat, consider că trebuia să rămână în poartă, a ieşit prea mult, l-a driblat prea uşor acolo Coman, i-a dat posibilitatea lui Coman să îşi ducă mingea pe piciorul stâng şi... nici nu l-a driblat măcar, că a şutat pe lângă el.

Zotta: Îl prinde puţin în faţă.

Moldovan: Da!

Zotta: Îl prinde puţin ieşit, dar are timp să se retragă, este în luptă cu Kolinger.

Moldovan: Eu cred că Kolinger putea să îl ajungă pe Coman, deja îl ducea într-o zonă mai neutră şi era greu să cadreze cu stângul de acolo.

Udrea: Crezi că îl putea ajunge Kolinger? Pe ce te bazezi?

Moldovan: Deja era aproape de el.

Udrea: Era aproape de el pentru că diminuase viteza, văzându-l pe Scuffet că a ieşit şi căuta o soluţie Coman. După părerea mea, Kolinger nu avea nicio şansă să îl ajungă.

Panduru: Kolinger nu îl mai prindea niciodată, pentru că ăsta se băga pe direcţia lui de alergare dacă stătea.

Moldovan: Asta nu putem ştii! Ne gândim că se băga pe direcţia lui de alergare, dar presupunem.

Panduru: Dacă portarul nu ieşea...

Udrea: Dacă portarul nu ieşea... Coman îl vede că e ieşit, evident că îşi calculează altfel mişcările şi îşi face în stânga. Dacă portarul rămânea la şase-şapte metri, Coman se ducea pe ax.

Moldovan: E destul de greu, ai şi mingea sub control, trebuie să ai grijă şi de adversar...

Panduru: Nici eu nu ştiu dacă a făcut bine (n.r. Scuffet)...

Moldovan: E greu de spus, ne dăm cu părerea, presupunem anumite aspecte.

Udrea: Analizăm. Mie mi se pare că dacă Scuffet rămânea în poartă, era victimă mai sigură decât aşa. Aşa, măcar l-a pus în dificultate pe Coman, că a trebuit să facă mişcarea asta, dovadă că Florinel nici nu a încercat să finalizeze direct, a încercat driblingul ăsta.

Zotta: Păi, i-a oferit şansa, Dane, era foarte ieşit, l-a driblat de la distanţă, i-a fost foarte uşor lui Florinel.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare